Baby Shower Popieriaus Girliandą Tai Berniukas Kūdikių Šalies Dušo Vimpelas Vėliavų Reklama Tai Mergina Babyshower Krikšto Apdaila

€2.49

-34%

€3.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: violetinė nuotaikos žiedas, monstras manga, mėnulio gėlė tatuiruotės, mėnulis pyragas pelėsių, monster lipdukas, monstras pub, microhenry, lcd fpc 51, lempos pr21w, led kamuoliai.

CHROMATINES ABERACIJAS

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali parodyti tikrąją spalvą prekės, mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

DIDMENINĖ

Didmeninė, jūs galite susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime geriausias nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

PO APMOKĖJIMO

Patikrinkite adresas

Prašome patikrinti, ar jūsų adresu po to, kai jūsų mokėjimo, mes išsiųsti jį kaip savo užsakymą adresą.Todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

Kantriai laukti

Prašome palaukti kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko, ir susisiekti su mumis, kad mes galime padėti jums sekti jį.

GRĄŽINIMAS IR KEITIMAS

1. Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.

2. Jei radote jokių problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, per 7 dienas gavus prekę.mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

3. Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti mums arba mainų.Visi grįžta prekės negali būti naudojami ar parodyti, bet ženklas tyčinę žalą ir turėtų būti be originalios pakuotės.( Pirkėjai turėtų prisiimti krovinių ir atgal, jei nėra kokybės problema produkto.)

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Tipas Didmeninės No
Medžiaga Popierius
Rinkinys Tipas No
Proga Krikštynos & Krikštas
Produktų Klasifikacija Baneriai

Panašūs produktai