Kūno Priežiūros Kremas Sveikatos Liekninamasis Kremas, Kūno Formavimas Kremas Formuojant Odos Drėkinamasis Kremas Juosmens Kūno Riebalų Deginimas

€5.18

-22%

€6.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: darth sidious odos, nuotaka aukso plunksna, endšpilis "samsung" s6, lėlių 1 8 kambarys, cilindrų patobulinti 16mm, flojet 4405 vadovas, drabužių bwb atgimsta, "pasidaryk pats" serger adatos, "pasidaryk pats" key chain " logotipas.

kūno Priežiūros kremas Sveikatos Liekninamasis Kremas, Kūno Formavimas Kremas Formuojant Odos Drėkinamasis Kremas Juosmens Kūno Riebalų Deginimas

Kulka Taškų: 1、1.Odos Įmonė: lieknėjimo kremas gali pagerinti odos žuvo ir padaryti oda stangri ir elastinga.

2、2.Jus Slim: lieknėjimo kremas gali būti lengvai absorbuojamas odos, ir toliau veikti, ir t, sukurti laidą plonas korpusas.

3、3.Drėkina Jūsų Odą: lieknėjimo kremu funkcijų įvairovė ištraukų iš esmės ekstraktas maitina ir drėkina odą, saugo oda blizga.

4、4. Praktinis Naudojimas: liekninamasis kremas turi didelę skvarbą, ir veiksminga ne pašoks.

5、5.Drėkina Oda: oda ne sausa, pritaikius liekninamasis kremas, ir šildomas poveikis trunka ilgą laiką.Tai yra riebalų deginimą.

Savybės:

1.Odos Įmonė: lieknėjimo kremas gali pagerinti odos žuvo ir padaryti oda stangri ir elastinga.

2.Jus Slim: lieknėjimo kremas gali būti lengvai absorbuojamas odos, ir toliau veikti, ir t, sukurti laidą plonas korpusas.

3.Drėkina Jūsų Odą: lieknėjimo kremu funkcijų įvairovė ištraukų iš esmės ekstraktas maitina ir drėkina odą, saugo oda blizga.

4. Praktinis Naudojimas: liekninamasis kremas turi didelę skvarbą, ir veiksminga ne pašoks.

5.Drėkina Oda: oda ne sausa, pritaikius liekninamasis kremas, ir šildomas poveikis trunka ilgą laiką.Tai yra riebalų deginimą.

Specifikacijas(apie):

Grynasis kiekis: 80g

Instrukcijos:

Naudoti lieknėjimo kremą 1-2 kartus per dieną, po valymo, konkrečių detalių (pavyzdžiui, rankų, šlaunų, pilvo) arba sisteminio naudojimo.

1. Taikyti tinkamą kiekį kremo ant odos ir masažuokite sukamaisiais judesiais apie 10 minučių, kol pajusite, kad oda yra įkaitęs ir atsipalaidavęs.

2. Rekomenduojama naudoti kremą po karšto vandens vonelėje (arba karšto rankšluostį).

Pakavimo Sąrašas:

1*Liekninamasis Kremas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris Kremas
NET WT 80g
Funkcija Kita
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Panašūs produktai