Grybų Galvos Makiažas Oro Pagalvės, Drėkina Fondas Orą Pralaidus Gamtos Puikus Makiažas Bb Kremas Makiažas Įrankiai 1pcs

€2.87

-24%

€3.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis makiažas įrankiai, paslėpti, pagalvėlė makiažas, kailio pagalvėlė, oro pistoletas, 0 makiažas kempine, Didelis pralaidumas, lavos makiažas kempine, paprastas makiažas įrankiai, cc balta pagalvėlė.

Prekės Informacija

Specifikacija: Produkto Tipas: BB Kremas Spalva: natūralios spalvos, dramblio kaulo, balta Odos tipas: normali Ar saulės: none Aprašymas: 1. Padaryti iš karto, gamtos ir puikus. 2. Iš karto paslėpti dėmių, tamsių dėmių ir paraudimas, ir sklandžiai netolygus odos tonas, pateikti gražus, natūralus ir švytinčios išvaizdos. 3. Jos drėkina ir alyvos kontrolės savybių, saugo odą šviežią ir patogiai visą dieną. 4. Švelnus, lengvas, ne riebus kremas, kuris gali suteikti stiprus odos drėgmės ir mitybos. 5. Gaivinamasis formulė gali skatinti odos elastingumą, stangrumą ir sklandžiau tonas.Pakuotė: 1 * BB kremas 1 *Grybų galvos sponge sluoksniuotos Pastabos: Spalva skirtumas gali skirtis priklausomai nuo monitoriaus.

Funkcija Natūralus
Prekės Pavadinimas LEKGAVD
Dydis 13*18*5.5cm
Kiekis 1PCS
Medžiaga Kremas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris A1T19

Panašūs produktai