Šunelis Žaislai Daugiafunkcį Pet Molinis Bite Žaislas Elastingumą Minkštas Šunų Įkandimo Kramtyti Žaislus Savarankiškai Žaisti Gumos Kamuolys Augintiniai Šunys Įrankiai

€7.88

-37%

€12.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sunku piskliwy šuns žaislas, finansuojantysis žaislas, šuo virvę žaislas, kong classic ball šuns žaislas, šuns žaislas triušis, apykaklės šuo, kamuolys šuo, hippo piskliwy šuns žaislas, puppi žaislas, mielas šuns žaislas krepšelio.

Šunelis Žaislai Daugiafunkcį Pet Molinis Bite Žaislas Elastingumą Minkštas Šunų Įkandimo Kramtyti Žaislus Savarankiškai Žaisti Gumos Kamuolys Augintiniai Šunys Įrankiai DropShipping

Ypatybė:

1.Pagaminti iš maisto kokybės TPR medžiagos,netoksiškas aplinkai,saugūs ir nekenksmingi jūsų meilė augintiniui.

2.Labai purios:Kai išmetė kamuolį trenktųsi į žemę,ji bus bounce didelės,tinka žaisti kieme,namuose,parke,ar krante.Ji taip pat padaryti įkvėpti augintiniai medžioklės instinktas neįtikėtinai chase šis kamuolys,kad gali geriau mokymo pet judrumą.

3.Daugiafunkcinis:galima žaisti žaislų,taip pat gali būti dantų valymas žaislas.Padeda pašalinti apnašas ir totorių, sumažinti veisimo bakterijas,saugo dantis valyti ir atsigaivinti kvapą.

4.Minkštos tekstūros sukurtas būti saugus dėl savo šuns dantenas

5.Su juo jūsų mažylis pet nebus bite sofos ir kiti baldai nebėra.

Paketų Sąrašo:

1 X šuns žaislas

Atsiliepimai:

1) Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

2) Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Apmokėjimas:

1) Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo, ir visą savo apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas.

2) Mokėjimo yra išleista tik po to, kai jūs patvirtinti pristatymas.

Pristatymas Punktas:

1) Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje Kinija paštu, oro paštu , EMS,arba DHL.

2) Laivybos Kinija paštu, oro paštu(svoris yra iki 2 KG )yra nemokamai, dažniausiai trunka 10-30 dienų atvykti.Pristatymas per EMS ,DHL (didelis užsakymą arba svoris yra daugiau kaip 2 kg), bus imamas laivybos mokestis.Tai trunka 5-7days atvykti.Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema.

3) Jūsų prekės bus siunčiamos iš po svetainė patikrinti mokėjimo per 24 valandas.Į rankas data yra 5-7 darbo dienas.

4) Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai mes po savo daiktą, Prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

Grįžti & Grąžinti:

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Žemiau padėtis nėra palaiko grąžinimo politika:

1) Klientai užsisakyti negerai produktus.

2) Produktai sugadintas dirbtinai klientų

3) Dalių trūksta klientų

šunų žaislai dideliems šunims šunys, augintiniai, priedai
Šuo Kamuolys perros acesorios
Prekės Pavadinimas Šunų Žaislai Šunims, Aksesuarai
pyragai akcesoria Žaislai šunims
augintiniai įrankiai Kramtomoji Žaisti IQ Gydyti Žaislai
mažylis žaislai šunų reikmenys
Rinkinys Tipas No
Tipas Šunys
Medžiaga Guma
Žaislai Tipas Kamuoliai

Panašūs produktai