Vandeniui Atsparus Poliesteris Dušo Užuolaidos Storio Kietos Vonios Užuolaidos Modernių Namų Vonios Kambarys, Vonia Didelio Masto Maudymosi Dangtis 12 Kabliukų

€2.83

-29%

€4.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vonios uždanga dušo, galvutės dušo, geometrinis užuolaidų, dušo užuolaida, cortinas de, miršta užuolaidos, uždangą gyventi kambarys, vonia ir sauna, dekoro namai, vonios kambarys rožinė.

Savybės:

Atsparus vandeniui efektas: 4 Lygis vandeniui, panašus į vandeniui poveikį skėčiai, naudojant didelio tankio poliesterio audinio, tankus ir storas, geras atsparumas dilimui, atsparus vandeniui danga viduje, dvigubo drėgmei atsparus, gerai išmušti, maudytis ne klijuoti, audinio, naudojant nanotechnologijas, Daugiau net ir platinimo, nupjaukite pelėsių invazija, ir pasiekti vandeniui ir anti-pelėsių poveikio.

Gamtos apmušalas, ne kintama: nuošalė dušo užuolaidos yra prabangus į meistriškumo, ir sunkiųjų švino linijos yra verta visą užuolaidų.Hem iš apmušalas yra natūralus, ne kintama, vienodų bangos, anti-raukšlėtis ir šilkiniai.

Metalo kilpa: nekenksmingas aplinkai ir tvirtos, kietos tekstūros, jokios oksidacijos, nr. spalvos.

ABS dušo užuolaidos žiedas: ABS dušo užuolaidos žiedas, draugiškas aplinkai ir tvirtos, kietos tekstūros, jokios oksidacijos, nr. spalvos.

Techniniai duomenys:

Spalva: Tamsiai Pilka

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: 180 * 180cm/5.9*5.9 pėdų,200 * 180cm/6.5*5.9 ft

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Dušo Užuolaidos

12 X Dušo Užuolaidų Žiedų

modelis Vientisos Spalvos
Modelio Numeris /
Funkcija ABS dušo užuolaidos žiedas
Funkcija 1 Metalo kilpa
Atsparus vandeniui efektas
Prekės Pavadinimas VKTECH
Medžiaga Poliesteris
Stilius Modernus
Elemento Tipas
type1 Vonios reikmenys
Kilmės KN(Kilmės)
Type2 Vonios, Dušo Užuolaidos
2 funkcija maudymosi užuolaidų

Panašūs produktai