Profesinės nulio gapped T Mentės plaukų kirpimo mašinėlės outliner salonas žoliapjovės plaukų pjovimo barzda belaidžius kirpykla įkrovimo vyrams

€8.04

-57%

€19.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukų clipper remontas, virėjo peilis turėtojas, clipper plaukų profesinės, ponios ni, vyrams žoliapjovės, kačių plaukų žoliapjovės, hairdress, ruda skustuvas mašina, micro skustuvas, ŽOLIAPJOVĖS.

Apie produktus

【Aukštos kokybės ir triple triukšmo mažinimo】Su didelės spartos vieninkariai elektros variklio kirpimo, geri ir žemas triukšmo lygis.Profesinės 5W variklis yra galingas ir staigus, fiksuoja ir gabalai plaukų tolygiai, greitai ir darbo taupymą.Žemo dažnio vibracijos veiksmingai sumažinti nereikalingo triukšmo, ramiai ir patogiai, o teikiant minimali apsauga nuo triukšmo. 【USB spartusis įkrovimas】Aplinkos apsaugos ličio baterija, 1150mAh didelės talpos baterija 2 valandas, mokestis už 120 minučių belaidžius naudoti.USB įkrovimo lizdas leidžia prijungti USB adapteris, nešiojamas, automobilinis įkroviklis, maitinimo banko ir kitų USB įrenginių. 【Profesinės Outliner Žoliapjovės】 Anglies Plieno T-formos mirti galvos pamušalas, pastovaus greičio technologijų - nėra vilkite arba vėlavimo su storu ir storu plaukų tipams.Galingas variklis, geri, švelnus plaukų žoliapjovės: naudojant galingas variklis, plaukų pjovimo mašina yra lygesnis, operacija yra lygesnė, našumą, efektyviau, ir problemų, tokių kaip kortelės yra vengiama. 【Lengva Valyti ir Nešiojamų Dėvėti】 Cut-out dizainas, tiesioginis plovimo ir valymo patogu, kabo tuščiaviduriai nagų dizaino, lengvai valomas skaldytų plaukų.Mažas nešiotis.Jis tinka vyrams, moterims, vyresnio amžiaus žmonėms, kūdikių, vaikų, kirpyklos. ★ Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes siūlome jums 100% pasitenkinimo sprendimas. [Naujoji Atnaujinti Dizainas】4 rūšių raižyti rankena.L formos trijų dimensijų paramos skiltis, peilis vadovas priima tuščiaviduriai statybos ir pusėje yra L-formos.Trimatis paramos palmių nėra laisvi, ne išsiblaškęs ir patvarus.Madingas atrodo, mažų ir nešiojamų, lengvai kurti įvairias šukuosenas.

peilis Anglies Plieno
Belaidžiu Outliner Žoliapjovės Itin Tylus Darbas
Galia black
Modelio Numeris Profesionalios Plaukų Žirklės
nulis gapped peilis Belaidžiu Outliner Kirpimo mašinėlės, Plaukų Pjovimo
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Darbo laikas 120 minutės
Baterijos versija su USB įkroviklis
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Plaukų Žoliapjovės
charhing laikas 2 valandos
Dydis 0mm gap hair clippers
Prekės Pavadinimas CHJPRO
Baterija 1200mAh
Medžiaga Anglies plieno

Panašūs produktai