1Pc Key Locker Namų Mediniai Nuotraukos Laikiklį Pagrindiniai Atveju Klavišą Box Key Locker

€14.63

-48%

€28.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medinis raktas kabo lauke, persirengimo mini, medinė dėžutė, amatų medienos, šveicarija, užrakinti spintelę, vejos traktorius, key locker spynos, metalinės persirengimo dėžutę, raktų pakabukas kultūrizmo.

Aprašymas

Šis medinis key locker antikvariniai stiliaus.Jis turi šešių vinys viduje ir pakaktų visiems savo raktus.Jis yra pagamintas su meistriškumo naudojant aukščiausios kokybės medžiagos, kuri yra, kodėl ji atrodo tokia patraukli.Jokių kenksmingų medžiagų, yra naudojami priimant tai, nes gerovę, taip pat mūsų klientai yra tai, ką mes bandome rūpintis.

Savybės

-Spalva: Medienos spalva. -Medžiaga: Tankis valdyba. -Dydis: 30x20.5x7cm/ 11.81x8.07x2.75inches. -Geriausi namai ir restoranai. -Tai medinis key locker antikvariniai stiliaus. -Jis turi šešių vinys viduje ir pakaktų visiems savo raktus. -Jis yra pagamintas su meistriškumo naudojant aukščiausios kokybės medžiagos, kuri yra, kodėl ji atrodo tokia patraukli. -Nėra kenksmingų medžiagų, yra naudojami priimant tai, nes gerovę, taip pat mūsų klientai yra tai, ką mes bandome rūpintis.

1 x key locker

Kilmės KN(Kilmės)
Technics Blizgus
Formos Stačiakampis
Naudoti Kita
Prekės Pavadinimas LUOEM
Medžiaga Mediena
Grotelės Kiekis 1
Funkcija Eco-Friendly
Produktas Kita
Stilius Europa

Panašūs produktai