PRO RHINO ĮRANKIAI 45 arba 90 Laipsnių Lenktas Peilis Plastikinis Replės Įstrižainės Pjovimo Replės

€17.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lieti įstrižainės replės, raganosis žaislas, nextool, daugiafunkcis tiekėjas, JAPONIJA, proskit įrankis, ilgai tiekėjas, komercinių elektros replės, platonas tiekėjas, replės rankiniai įrankiai.

Šios replės tinka remontas ir pjovimo plastiko, odos, elektroninis komponentas, kojų ir kitų medžiagų, tai nėra plieninės vielos replės, ir negali būti cutted objektai su plieno vielos medžiagos.Skelbimas: Mes siūlome 2 parinktys turi būti parinkti taip, prašome pasirinkti modelį, kurį norite pagrįstas realių nuotraukų.Funkcijos: 1. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės chromo vanadžio plieno (speciali CRV įrankiai), yra tvirti ir ilgaamžiai. 2. Pjovimo briauna yra elgiamasi su specialiu aukšto dažnio pakrovimas, gaisro, pjovimo, yra staigesnis ir gyvenimas yra ilgesnis; 3. Japoniško stiliaus neslidžia rankena, patogu ir gera izoliacija; 4. Tinka techninės priežiūros elektrikas, automobilių techninė priežiūra ir namų darbus.Visos nuotraukos yra realios nuotraukos: Pastaba apie pristatymą:

Laivybos laikas daugelio šalių normalus yra 7 - 39 darbo dienomis (Rusija 10 - 60 darbo dienų, Brazilija 20-80 darbo dienų ), išskyrus švenčių dienomis.

Tačiau kuris laivybos modelio galite pasirinkti, Prašome pasitiki mumis.Mes pasirinkti geriausią laivybos modelis ir siųsti prekę per 2 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), po patvirtino, jūsų mokėjimą.Jūs gaunate paketą, laiku.

Jums turėtų būti atsakingas mokėti muitus, muitinės ir aišku, muitinės jei yra tarifus.

PASTABA:

BET KOKIĄ ŽALĄ, MONTAVIMO METU NĖRA MŪSŲ PAREIGA IR YRA, KURIEMS GARANTIJA NETAIKOMA.PRAŠOME PATIKRINTI SUDERINAMUMĄ PRIEŠ PERKANT.

Atsiliepimai: Mes padarysime viską, kad palikti jums greitai teigiamų atsiliepimų parodyti dėkingi už jūsų pirkti.Jei dėl kokios nors priežasties yra klausimų, su mūsų produktu ar mūsų paslaugas, prašome pasistengti susisiekti su mumis, kad galėtume išspręsti šį klausimą jums.Grįžtamasis ryšys yra svarbiausias turto www.adeira.lt pardavėjui, ir mes siekiame, kad puikiai atsiliepimus kiekvienas klientas.Taigi, jei kažkas yra ne pagal savo skonį, prašome suteikti mums galimybę padaryti viską teisingai.

Prašymas Pjovimo
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Savybės IZOLIUOTI
Medžiaga chrome vanadžio
Prekės Pavadinimas PRO RHINO ĮRANKIAI
Tvarkyti Stilius Smilgos
Tiekėjas Stilius japonų
Tipas Plastikiniai Replės
Modelio Numeris YN-611/613

Panašūs produktai