5 vnt Saulės PV Saugiklių Laikikliai Saugiklis Ryšys su LED Indikatoriaus lemputė Lydieji 1000V DC Vandeniui

€9.93

-21%

€12.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 250 ma saugiklis, nuolatinės srovės saugiklis, c5w, anl saugiklio laikiklį, anl turėtojas, 41mm led, 28mm c5w led, saugiklio laikiklį, saugiklio laikiklį saulės, 12v saugiklio laikiklį.

5 vnt Saulės PV Saugiklių Laikikliai Saugiklis Ryšys su LED Indikatoriaus lemputė PV Lydusis Saugiklis 1000V DC Vandeniui

Techniniai duomenys:

Pagal: IEC 60269

Nominali srovė: 20A

Vardinė įtampa: 1000V DC

Pastaba: savininko ateina be saugiklio, jei jums reikia papildomų saugiklių, prašome susisiekti su mumis.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome palikti mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, ačiū!

Mokėjimo

· Prašome sumokėti per 3 dienas po aukciono.

· Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų mokėjimo, jei turite kokių nors problemų.

Pardavimo sąlygos

· Teigiami Atsiliepimai yra mūsų gyvenimas.Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmieji gauti geresnį sprendimą.Mums rūpi mūsų vertingų klientų.Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, bei stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys problemų išspręsti negali.

Pristatymo informacija

· Jūsų prekės bus išsiųstos per 48 valandas darbo dienas, jei mokėjimo pavedimas ištrinamas prieš 8 VAL PST kasdien (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir Švenčių dienas).Jei yra išimtis, mes jus informuosime.

· Pirkėjas, kaip importuotojui, yra atsakingas už mokėjimo muitinio įforminimo išlaidas ar susijusių MOKESČIŲ.

Apie mus

· Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes specializuojamės į Energijos Taupymo elektronika: Saulės vandens šildytuvas ir valdikliai, siurblinėms, saulės įkrovimo valdiklis, keitiklis, SAULĖS Žibintai ir t. t.., Prašome aplankyti mus dažnai.Mums yra malonu su jumis dirbti!

Prekės Pavadinimas BLUSUNSOLAR
Modelio Numeris saugiklio laikiklį
Nesilaikantiems Pajėgumus aukštas
Saugos Standartai ROHS
Medžiaga Vario
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Aukštos Įtampos

Panašūs produktai