Didmeninė Individualų Moterų Twist Juostos Žiedas Su 5 Birthstone Gryno Sidabro Jos motinos dienos, Kalėdų Dovana Moterims

€18.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiedas aplink sidabrinė, motinos diena, karalienė į karaliaus, 925 sidabro sterl, 925 sidabras, "pasidaryk pats" motinos diena, meilužis, 925 sidabro papuošalai, stovi motinos diena, savo ir savo.

PASTABA!~ Dear Klientas Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje: Profesinės Užsakymą Papuošalų Gamyklos !~ Mūsų parduotuvėje Min kad yra 1-5 Dalių (Galima maišyti skirtingų užsakymą juvelyriniai dirbiniai) 1. DHL krovinių 18.5$, nesvarbu, kiek vienetų galite užsisakyti 2.Auginantiems kartą reikia 3-7 darbo dienas ,Pristatymo laikas, reikia 3-5 darbo dienas DHL shipping vežėjas,Jūs gausite tai, už 10 darbo dienų pagal numatytuosius nustatymus.SVARBU!!Jei nesate patenkinti mūsų prekėmis,ir jokių problemų, prieš jums palikti atsiliepimą.Atminkite, susisiekite su mumis pirmas!!(Elektroninio pašto, Pranešimų,TradeManager) Mes jums išspręsti visas jūsų problemas!Unikalus, modernus dizainas šio žiedo, todėl puikiai tinka, romantiškas, moteriškas moteris, kurie mielai nieko daugiau, nei vieną-of-a-kind, nepakeičiamas papuošalo.Nuostabiai rankų į blizgus sidabro.Pasukamas juostos dizainas yra subtilios kūrimas su penkių širdies formos birthstones savo pasirinkimą.Pritaikyti techninės priežiūros šio elemento nėra, Viduje žiedo juostoje, jūs taip pat galite pasirinkti įdėti saldūs žodžiai iki 15 simbolių.Ši dovana-tai puikus švęsti jubiliejų, Motinos Diena, ir daug kitų ypatingų progų.Medžiaga:925 Sidabro Spalva:Baltas Auksas Didelis Birthstone: 3.5X3.5MM(0.13X0.13INCH) Mažas Birthstone:1.0X1.0MM(0.039X0.039INCH) Žiedas Juosta Aukštis:5.8 MM(0.22 COLIŲ) Žiedo Aukštis:2.8 MM(0.11 COLIŲ) Žiedo Dydis:6-12(JAV), Kaip Kad: 1. Prašome pasirinkti birthstone norite įjungti(Privaloma)(5 birthstone iš viso) 2. Prašome informuoti vidinis graviravimas žodžiai norite, (Iki 15 ženklų,Reikalaujama) 3. Prašome, pasirinkite žiedo dydžio, Mes bus padaryti ypač pritaikymas savo reikmėms galite!!PRISTATYMAS: Galima 3-7 dienas, gamyba.Pristatymo laikas priklausomai nuo to, kur esate: DHL Pristatymo Laikas: 4-7 Dienų ============== Todėl mes griežtai laikomės tokios politikos: *Jokių pataisų arba atšaukti savo užsakymą, turi būti prašoma per 24 valandas nuo pirkimo, kad negali mokėti jokių papildomų mokesčių, arba atšaukimo mokestis. *Po 24 valandų, bet korekcijų reikės papildomų 40% mokestį prieš darbas yra baigtas ir bet panaikinimo rezultatas bus 40 proc. mokestis išskaičiuotas iš jūsų galutinis grąžinimo. ============== Pateikdami užsakymą su mumis, jūs sutinkate su šiomis sąlygomis.

Bauda ar Mados Mados
Žiedo dydis 6-12(JAV)
Mažas Birthstone 1.0X1.0MM(0.039X0.039INCH)
Formos\modelis GEOMETRINIO
Elemento Tipas Individualų Žiedai
Medžiaga 925 sidabras
žiedo aukštis 2,8 mm(0.11 colių)
Individualų Tipą Inkrustacijos Brangakmenis
spalva Baltas Auksas
Lytis MOTERIS
Proga Jubiliejus
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Stilius Madinga
Modelio Numeris CG244
Kilmės KN(Kilmės)
Žiedas Juosta Aukštis 5.8 MM(0.22 COLIŲ)
Didelis Birthstone 3.5X3.5MM(0.13X0.13INCH)
Nustatymo Tipas Nematomas Nustatymas
Prekės Pavadinimas AILIN
Metalų Tipas SIDABRINĖ

Panašūs produktai