Pop-Up Pod Privatumo Palapinė Momentinių Nešiojamų Lauko Palapinė Vertikali Horizontalaus Lietaus Pasislėpti Už Kempingo Paplūdimys, Žvejyba, Žygiai, Kelionės

€26.66

-13%

€30.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos replės pesca, telšių, kamp kempingas palapinė, vaikai žaidžia palapinė " playhouse, pavėsinė-palapinė, pasislėpti nuo saulės, stovykla lauko palapinė, žygiai aksesuarų vaikams, paplūdimio skėtis nuo saulės, paplūdimio skėtis.

Aprašymas:

Tai yra vieno asmens palapinę, kuri gali būti išplėsta, per 30 sekundžių.Vieną palapinę gali padėti įvairiais tikslais.Nelaimių prevencijos programas.Kai jis yra atidarytas, į šoną, ji tampa kapsulė palapinę.Tai vertikalusis tipas ir bus užrištomis akimis tualeto nelaimių.Tinka naudoti lauko sąlygomis.Tai bus palapinė keisti drabužius, kai kempingas arba maudytis jūroje.Aukštis 210 cm.Tai yra aukštį, kad negauna būdas, kai keisti drabužius.Jūs galite užmigti ne lovoje, be lenkimo kojas.Plotis ir gylis 90 cm.Tai dydis, kuris leidžia jums miegoti su mažais vaikais.

Savybės:

Palapinė plečia 30 sekundžių:, Nes jis yra spyruoklinė viela tipo, galite tiesiog atidaryti sulankstyti palapinę.Atkreipti dėmesį į savo aplinką, ir jis pasklis apie 30 sekundžių.

Kelis paramos vieną palapinę:stichinių nelaimių prevencijos, horizontalusis tipas virsta kapsulė palapinę, ir vertikalaus tipo virsta persirengti.Taip pat galite jį naudoti kaip tualeto vienas asmuo, įvykus nelaimei.

Nelaimė palapinė:Chuck tipas išsijungia iš išorės.Su 2 maži langeliai su tinkleliu.Galite laikyti privačioje erdvėje prieglaudoje.

Nelaimė tualetas:Laikinieji tualetai įvykus nelaimei, turi ilgą eilutę, ir tai užima laiko linija aukštyn.Jūs galite padaryti paprastą tualetas palapinė jūsų šeimai.

Rekomenduojama kempingas ir baseinas: Ji yra palapinė, kad būtų patogu keisti drabužius, kai automobilių stovėjimo aikštelė, yra daug.

Pilnas dydis: aukštis 210cm/82.68 in(apie) ir plotis ir gylis 90cm/35.43 pagal(maždaug).Naudojant horizontalaus tipo ir kapsulė palapinę, galite miegoti be lenkimas kojų plotis 210cm/82.68 pagal(maždaug).Gylis ir aukštis 90cm/35.43 in(apie), todėl galite miegoti su mažais vaikais.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Lauko Palapinė

Naudojimas: ertical/horizontalus tipas gali būti naudojamas 30 sekundžių lengvai išskleisti palapinę

Kūno dydis, kai surinkti: apie. 210 x 90 x 90 cm/82.68x35.43x35.43in

Saugojimo krepšys: apie 65 x 65 x 4 cm/25.59x25.59x1.57in

Svoris: apie 2.15 kg

Pakavimo Sąrašas:

1 x Pagrindinis korpusas (Palapinę)

1 x Saugojimo Krepšys

8 x Peg

4 x Virvė

Pastabos:

Prašome būti atsargūs, apie atidarius palapinę.Pavasario viela yra sunku ir elastinga ir gali atstumti.

Po naudojimo nuvalykite nešvarumus drėgnu skudurėliu ir džiovinama gerai vėdinamoje atspalvis prieš saugojimą.

Neturi liesti aštrių objektų, tokių kaip stiklo duženos/metalo skeveldrų/nagai.

Nenaudokite nuolatinio diegimo.

Modelio Numeris Pop-Up Pod Privatumo Palapinė
Kilmės KN(Kilmės)
Plotas duomenys
Už Palapinę Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm
Audinys Nailonas
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė
Lašas Laivas Parama
Pastato Tipas Greitas Automatinis Atidarymas
Sluoksniai Dvigubas
Stilius lauko
Struktūra Vienas Miegamasis
Vartotojų skaičius vienas
Sezonas Trijų sezono Palapinė
Apačioje Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm
Polių Medžiaga Kita

Panašūs produktai