Knewfun Mini Nešiojamieji Automobilių Belaidis Kroviklis Qi " Apple iWatch 1 2 3 4 Dock Laidas Adapteris Žiūrėti Greito Įkrovimo Kabelis USB Bazės

€14.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pramonės usb įkroviklis, "apple" prietaiso įkrovimo dokas, galios bevielio įkrovimo apple, cyliliya įkroviklis, fdgao chi, konsmart "apple" žiūrėti laidą, automobilinis įkroviklis mount, nešiojamų auto belaidis kroviklis, bazinė "samsung", auto kroviklis samsung.

Reguliuojamas USB Dizainas

Ypatingo dizaino, kad jūs galite reguliuoti USB adapterį, kad tiktų skirtingų įkrovimo modelį, jūs galite lengvai įkrauti jūsų žiūrėti nesvarbu, apie keliones, biuro, automobilį.

Magnetinio Krovimo Modulis

Integruota belaidžio stiprus magnetinis įkrovimo modeule suderinama su visais 44mm 42mm 40mm 38mm "Apple" Žiūrėti Serijos 4 3 2 1

Originalus Įkrovimo Greitis

Šis laikrodis belaidžio įkrovimo stovas suteikia greitą pradinio greičio, kuris trunka 2-4 valandas visiškai įkrauti "Apple" žiūrėti.Tai yra labai patogu nešiotis.

Nešiojamų ir Kompaktiškas

Jis yra lengvas, nešiojamieji ir labai patogu įkrauti "Apple" žiūrėti keliaujant.Jūs galite pakabinti jį savo maišą arba įdėti į savo maišelį, kaip pakeisti senas kabelis, įkroviklis.Tai puikus aksesuaras jūsų Žiūrėti.

Kelių Apsaugos

Ji yra pastatyta daugiau nei srovė, nei įtampos, trumpo jungimo ir daugiau temperatūros apsauga, suteikia jums saugią aplinką tiek žiūrėti ir kroviklis.Suderinamas su visais "Apple" Žiūrėti Serija 1 Serija 2 Serija 3 Serija 4 5.

Kas įtraukta

1 x Įkroviklis apple žiūrėti 1 x Vartotojo Vadovas

Informacija

Dydis 35mmx59mmx16.5mm
Tipas Prietaisas su USB Įkroviklis
GaN No
Įėjimas 5V/1A
Kokybės Sertifikavimo FCC
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Parama
Maitinimo Šaltinis USB
Maks. Išėjimo Galia 1w
Vykdomosios standartas Qi
Perskaičiavimo Kursas <=80%
Prekės Pavadinimas knewfun
Išvesties Sąsaja NĖRA
Galia 5 V/0.5 A

Panašūs produktai