2.4 G WiFi Ekranas Dongle Crome Mesti "Google", "YouTube", "AirPlay" Miracast TV Stick G2 G3 "Chrome" Cromecast 2

€7.48

-63%

€20.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: anycast, chromecast, avanza dangtis, cartao "google play" dovanų kortelės, "android" tv stick, miracast, smartphon, mesti chrome", cromecast "google", wecast "google" chromecast.

Ypatybė:

HD VAIZDO - Palaiko 1080P vaizdo išvestis ir aukštos kokybės garso išėjimas.Galite prijungti prie išmaniojo telefono, nešiojamojo kompiuterio, " Mac " ar "iPad" TELEVIZORIAUS, projektoriaus ar monitoriaus, kad ir ką matote savo mobiliųjų įrenginių bus veidrodinį ant didesnio ekrano, kuris yra lengviau žiūrėti, ir tinka dalintis.PLAČIOS PARAMOS - Galite Pakoreguoti Miracast Ar AirPlay/DLNA Sistema Paremti " IOS " Ar "Android" Įrenginiams.Suderinama su " Android 4.2+, Mac OS X 10.9+, iOS 7.0+", " Windows 8.1/10. STABILUS SIGNALAS - Išorės Antena, 10m WIFI (802.11 b/g/n 2.4 GHz) Signalas Bus Pateikti ir Daugiau Stabilus Belaidžio nei Kitų Prietaisų.Adapteris, skirtas Vaizdo Transliacijos, Interneto Naršymas, Nuotraukų peržiūros priemonę, Gyvos Kameros Pasidalijimo, Media Player.LENGVA NAUDOTI - Ne vairuotojas reikalingi.Tik 3 žingsniai lengvai mėgautis muzika, video, foto, "office" failų ir interneto svetainė, didelis ekranas, Tiesiog prijunkite jį prie TELEVIZORIAUS HDMI sąsaja ir naudoti 5V/500mA maitinimo, tada prijunkite prietaisą pagal Miracast, "Airplay" ar DLNA režimas su Instrukcijomis.

PASTABA:

Tai Paramos Miracast, DLNA, "Airplay", o NE Remti Netflix.Bet pls patikrinkite: 1. Ar jūsų TV palaiko HDMI Prievadą? 2. Ar jūsų "iPhone" / "iPad", "parama" iOS "8+" ir "Android" versija palaiko 4.4+", " Mac "ar 10.8 vėliau ir" Windows 8.1 ar vėliau? 3. Ar mobiliojo telefono sistemos ateina su atvaizdavimo funkciją, pavyzdžiui, "Ekrano Veidrodinę" Apple "telefoną" Smart View ""Samsung" telefoną.Jei šių sąlygų nesilaikoma, pls neperka arba susisiekite su mumis tikrai, ačiū už supratimą!

Skelbimas:

1. Pls išlaikyti 5V/1A ar 2A power adapter stabili, ir prisijungti visi uosto gerai. 2. "Windows 7", jums reikia atsisiųsti "ezcast" programinė įranga.

Specifikacija:

WiFi : 802.11 b / g / n 2.4 GHz CPU: AM8268 DRAM: 128 MB Maitinimo šaltinis: 5V / 500mA Suderinamumas: "Android 4.2+ / iOS 7.0+ / Mac OS 10.9+ / Windows 8.1 / 10 WiFi Diapazonas: 10m ar mažiau Rezoliucija: max 1920 x 1080P Operacinė Sistema: Linux CPU greitis: 600MHz Vaizdo Formatas: AVI, "DIVX", MKV, DAT, VOB, MPG, MPEG, MOV, MP4, RM, RMVB, WMV Audio Formatas: MP1 / 2 / 3, WMA, OGG, WAV, AAC Nuotraukos Formatas: JPEG, BMP Failo Formatas: PDF, Microsoft Word / Excel / PowerPoint

Paketas Apima:

1 x WiFi Ekranas Adapteris 1 x Antenos Kabelis 1 x Instrukcija Knyga

Kaip Naudoti ?

MiraCast Dubliavimas "Android": 1 Žingsnis. Laukia MiraScreen pagrindiniame ekrane po maitinimo įjungimo.2 žingsnis. Rasti Miracast funkciją savo "Android" įrenginį (pavyzdžiui, ekrano atvaizdavimas/Miracast/smart view).3 žingsnis. Pasirinkite MiraScreen kaip tikslinės ir laukti, kol ryšys.4 žingsnis. Jūsų Android ekrane bus rodoma jūsų TV."AirPlay" vaizdo perdavimas iOS: 1 Žingsnis. Laukia MiraScreen pagrindiniame ekrane po maitinimo įjungimo.2 žingsnis. Prijunkite savo iPhone su MiraScreen per WIFI(Gauti SSID ir slaptažodis ant ekrano).3 žingsnis. Įjunkite "Airplay" ir pasirinkite MiraScreen tai SSID.4 žingsnis. Jūs IOS ekrane bus rodoma jūsų TV.Prisijungti prie Wi-fi Maršrutizatorius: 1 Žingsnis. Laukia MiraScreen pagrindiniame ekrane po maitinimo įjungimo.2 žingsnis. Prijunkite savo telefoną su MiraScreen per WIFI,pradėti naršyklės (http://192.168.203.1) telefone sukonfigūruoti interneto MiraScreen(Pasirinkti savo namų router signalas).3 žingsnis. Įveskite slaptažodį(slaptažodis, iš jūsų namų WIFI).4 žingsnis. Prisijunkite prie namų WiFi maršrutizatorių.

Modelio Numeris G2 2.4 G
Įrašymo No
Nuotolinio Valdymo Pultas NĖRA Įtrauktos
Gebėjimas Dekoduoti 1080P (Full-HD)
Standžiojo Disko Talpa < 100 GB
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas TTVXO
Veikimo Sistema "Android"
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Aukštos Raiškos
Jungtys HDMI suderinamus
Elemento Tipas TV Stick

Panašūs produktai