Namų ūkio Akvariumą CO2 Indikatoriaus Tirpalo Žuvų Bakas Skysčio Bandymo Augalai, Reikmenys Indikatoriaus Tirpalo ir CO2 stiklo drop checker

€4.54

-30%

€6.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: co2 regul, co2 skysčio temperatūra, akvariumą co2 drop checker, akvariumą co2 indikatorius, butelis co2, co2, sunglass moterims, drop checker už akvariumas, akvariumą co2, tikrinimo co2.

Lengva Naudoti:

1.Savo ruožtu drop checker iki pusės-į apačią;

2.5 lašai tiriamojo tirpalo į drop checker;

3.Pildymas akvariumo vandens lygio linijos.Sveika Aplinka: išlaikyti CO2 lygis yra labai svarbus akvariumo augalų ir gyvūnų.Tinka CO2 lygį gali užtikrinti, žuvys ir augalai gali turėti sveikesnį gyvenimą.Spalvų Rodyti Rezultatas:CO2 indikatorius yra mėlynos spalvos, CO2 lygis yra per žemas.Kai ji šviečia žaliai, kad tai pakankamai.Jei ji tampa geltona, savo žuvų bakas turi per daug CO2.

Garantija: 100% brand new ir aukštos kokybės.

Būtinybė ir Saugos: CO2 Indikatoriaus Tirpalo yra kas akvariumas bako būtina priemonė.Skystis bus neteršia vandens.Nuostabus indikatorius šerti žuvis ir stebėti jų gyvenimo sąlygos.

Specifikacija: Medžiaga:Plastikas Talpa:15 ml Paketą įeina: 1 x CO2 stiklo drop checker, 1 x bandymo tirpalas

Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija CO2 Reguliatorius
Galia co2 indikatoriaus tirpalas
Tipas co2 akvariume

Panašūs produktai