Mini Belaidės Stereo Garsiakalbis, Įkraunamas Retro Garsiakalbis įmontuotas Mikrofonas Parama BT Conncetion TF Kortelė USB AUX Įėjimas

€12.06

-35%

€18.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "bluetooth" garsiakalbis "wifi", "bluetooth" retro garsiakalbis, senovinių auto radijas, antikvariniai garsiakalbis, rca garsiakalbis, "bluetooth" radijo retro, kartu įvestis ausinių, apykaklės kpop, 20w garso juosta, dviguba įvesties ausinės ausinės.

Savybės:

Mini belaidės stereo garsiakalbis su specialiųjų vintage stiliaus dizainas, tinka naudojamas šalis, kelionės, virtuvės, miegamojo ir kt.

3W garsiakalbis suteikti jums puikus stereo garsas su giliu bosu.Jūs galite klausytis puiki muzika, laisvai.

Palaiko BT ryšys, didelio efektyvumo ir stabilus bevielio perdavimo ir veiksmingą perdavimo diapazonas yra iki 10m/33ft.

Taip pat su TF kortelė, USB diskas, 3.5 m, Aux įėjimus, galite žaisti muzikos savo TF kortelę, USB disk, MP3 grotuvo, išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ir pan.

Sukurta su mikrofonas laisvų rankų skambučių, jums nereikės praleisti pokalbio.Kai telefonas skamba, ji išnyks iš garso transliacijos.

Built-in ličio baterija 400mAh, iki 2-3hrs atkūrimo laikas pilnai įkrovos, ir gali būti lengvai papildytos per komplekte esantį USB kabelį.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda/ Balta/ Rožinė/ Mėlyna/ Žalia/ Medienos Spalvų(pasirinktinai)

Pranešėjas: 3W 4Ω

BT Versija: 4.1

Perdavimo Diapazonas: Maks. 10m/33ft

Dažnis: 50Hz-22kHz

Baterija: 3.7 V ličio baterija 400mAh

Prekės Dydis: 9.5 * 5 * 7cm/ 3.7 * 2 * 2.8 į

Prekės Svoris: 190g/ 6.7 oz

Pakuotės Dydis: 12 * 9 * 9cm/ 4.7 * 3.5 * .5in

Pakuotės Svoris: 230g/ 8.1 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Garsiakalbis

1 * USB Įkrovimo Kabelis

1 * 3,5 mm Audio Kabelis

1 * Naudotojo Vadove " (Anglų K.)

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Garsiakalbis
Perdavimo diapazonas
Baterija
Modelio Numeris Mini Belaidės Stereo Garsiakalbis
BT Versija
Prekės dydis
Spalva
Kilmės KN(Kilmės)
Dažnis

Panašūs produktai