USB LED Selfie Šviesos Žiedas su Trikoju Selfie Šviesos Žiedas Lempos Fotografijos Ringlight su Stovėti Tik Tok Makiažas "Youtube" Vaizdo įrašo

€4.63

-34%

€7.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, profesional photo light, spalvų led vaizdo šviesos, lempos žiedas, nustatyti tik tok, ling žiedas, led, lempa led žiedas, grindų lempos led, žiedas sieniniai šviestuvai.

Aprašymas: Funkcijos: ► Suderinamas su dauguma išmaniųjų telefonų. ► Multi-scena naudojimas: Gali būti naudojamas laikmatis grožio, transliacija internetu, pavyzdžiui, "youtube", makiažas modeliavimo mokymo Live pamokos, vestuvių fotografija užpildyti šviesos, tatuiruotė nagų užpildyti šviesos, šukuosenų studija užpildyti šviesos, Produktas nuotrauka užpildyti šviesos ir tinka visi visi, kad reikia užpildyti, atsižvelgiant į aplinką. ► Akių apsauga ABS lempa, dangtis su Lempa, karoliukai, kad šviesos daugiau gamtos, o ne apakinti,pagerinti punktas trimatis. ► Daro, kad kiekvienas vaizdo, selfie ir nuotraukos yra puikus. ► Lengva suderinti.Techniniai duomenys: Produkto Specifikacija: Tipas: Selfie Žiedas Šviesos Būklė: nauja Spalva Temperatūra: 3300-5600K Šviesos Kampas: 120 laipsnių Darbo Maitinimas: DC 5V Maitinimas: 13-26W Tarnavimo laikas: Įprastomis naudojimo gali būti ištirti iki 30000 valandų Medžiaga: ABS plastikas, pp plastiko, anglies plieno, aliuminio lydinio, Tinka Telefoną 3.5-6.5 Atsižvelgiant Dydis Išorinis skersmuo: 10in Adapteris: USB Jame yra USB Jungtis Paketą, Įskaitant: 1x LED Žiedo Užpildyti Šviesos 1x trikojo(1.1 m/1.8 m/2.1 m) Telefonas 1x laikiklis 1x USB "jungtį," Bluetooth " kontrolės(NE baterija) Speciali Pastaba: Dėl logistikos apribojimų, 10-colių žiedas šviesos + 1.6/1.8 m trikojis ir 12-colių žiedas šviesos + 1.6/1.8 m trikojo yra siunčiami du paketus.

4 funkcija Makiažas "YouTube" Live Užpildyti Apšvietimas
Funkcija 1 Pritemdomi LED Šviesos Žiedas su Trikoju
Kištuko standartas ES Plug
3 funkcija didelis lempos
Pakuotė Taip
3 Šviesos Režimai Šalto šviesos, mišrus režimas, šilta šviesa
Maitinimo Šaltinis USB sąsaja
Prekės Pavadinimas wrumava
2 funkcija Fotografija Ringlight su Laikikliu
Laikiklio Ilgis Ištraukiamas 14,5 cm 62.99 cm
Spalvos Temperatūra 3300-5600 K

Panašūs produktai