3PCS Apsauginis Stiklas ant Samsung A20e Apsaugoti Filmas "Galaxy" 20e 20 E Screen Protector Dėl Samsumg A20 e Grūdintas stiklas

€4.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: s20, 20 e, atveju "samsung" a20s, telefonas, vaizdo kameros apsaugos samsung a20e, a40 atgal, a20 atveju "samsung", a20 stiklo, "samsung" 20 e, "samsung galaxi a20e atveju, garbės 20e matinis.

3PCS Apsauginis Stiklas " Samsung A20e Apsaugoti filmuoti 20e 20 E Screen Protector Dėl Samsumg Samsyng A 20e Grūdintas stiklas rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!!

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas (Įskaitant 3 žodžiai) dėl to, kad nauja politika rusijos muitinės, bet nondelivery nebus atsakingas, jei klientas nepateikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.Pastaba(Prašome perskaityti prieš tvarka): 1 .Siekdama išsaugoti laivybos kaina mūsų klientams, mes atsiųsime produktų, nemokamas pristatymas pagal " Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius "," Cainiao Super Ekonomika" , kuri negali būti kelio, po sklypas kairėje Kinijos.Tačiau tai greičiau daugelyje pasaulio šalių. 2 .Mes nepriimame jokių ginčų, jokios sekimo numerį.Jeigu jums reikia visą stebėjimo, prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu" ar kitų skubus pristatymas verslas, bet jis bus padidinti jūsų laivybos kaina.Ačiū už jūsų supratimą. 3 .Svarbiausia yra tai, kad, jei jums nereikia gauti savo užsakymą po 60 dienų ( Brazilija draugai yra 90 dienų ), prašome palikti mums praneš, mes grąžinsime besąlygiškai.

Aprašymai Premium grūdintas Stiklas Screen Protector yra stengiamasi apsaugoti LCD nuo sugadinimo ir įbrėžimų, su specialiai apdoroto stiklo, kad buvo sustiprintas, siekiant padidinti smūgio jėgą.Visą paviršiaus stiklas yra skaidrus ir nugaros pusės yra padengtos tvirta silikono klijais lengvas montavimas.Kai įdiegta, nėra jokių tarpų tarp LCD ir stiklo, o tai reiškia, jutiklinio ekrano jautrumas nesikeičia.Techninės Savybės-Ultra plonas stiklas(T0.3mm) gali būti gydomi grūdinimo esant aukštai temperatūrai 420. Patogumo montavimo ir išmontavimo.Storis streso sluoksnis:12um; storis paviršiaus: 9H Penkių poveikis sustiprintas stiklo membranos Super atsparus įbrėžimams, dėvėti, sprogimų, ir vandens įrodymas, stabdžių naftos, Automatinė išmetamųjų dujų burbulas, burbulas prevencijos, kovos su bakterijų, anti-glare stabdžių spinduliuotė labai jautri liesti, vaizdas yra aiškus, pažymėkite trimatis jausmą, didinti vizualinį efektą Ilgą laiką naudoti akių nėra lengva nuovargis, apsaugoti regėjimą geriau Paprastas ir patogus naudojimas, ir joks burbulas.Išvengti elektroninių bangų poveikį žmogaus organizmui žalos.Įtakos jis neturi mobiliojo telefono dėklas.

Naudoti su kitų mobiliųjų telefonų priedai.

Pastaba:Kartais dėl to, stora tiekimo, visas skyles bus kai kurių skirtumų, jei jūs norite įsitikinti, kad skyles, prašome pranešti mums ir pateikti jums Nuotrauką prieš perkant, ačiū

paslaugos: 1. pažeista: Prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime re pristatymas; ir dovanų parduotuvė kuponus kaip kompensacija; arba taip pat galime pasirūpinti visa grąžinamoji išmoka!

2. Prekių prarado: 60working dienų; ne atvyko, galime grąžinti visą pakuotę Įeina: 3x Grūdintas stiklas kino 3x Valymo medžiaga 3x Montavimas servetėlės

Pastaba: neįskaičiuotos mobilusis telefonas

Funkcija Purvo atsparus
Telefonas Suderinamas Prekės "Samsung"
Naudoti mobilusis telefonas
Tipas Screen Protector
Prekės Numeris LHQ01229
Modelis Samsung Galaxy a20 20
Drop laivyba Parama
Modelis 2 už sumsung sansung samsu
Savybės Veidrodis Filmas
Edge-to-edge Aprėptis No
Prekės Pavadinimas Wellzly
Modelis 1 Samsung Galaxy a20 a2
Pardavimo Modelis Mažmeninė ir didmeninė prekyba

Panašūs produktai