Wonderlife Dulkių Talpykla Su Dangčiu Už Šaldytuvas Prieskoniai Stiklo Teleskopinė Reguliuojama Maisto Saugojimo Talpyklos

€7.65

-24%

€10.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maisto saugojimas, galoną, butelių stiklo, pasukti prieskonių jar, dėl prieskonių laikymo, prieskonių plieno, stiklo, spalvoti stikliniai prieskonių indeliai, stiklo taros maisto konteinerį, žvakė stiklas tuščias stiklainis, Jar, vonios kambarys silicio.

Aprašymas:

Šį indelį galite išlaikyti šviežumo maistą gerai.

Naudojant šį indelį galite padaryti savo nepatogus virtuvė ir spintos, tvarkinga ir švari.

Savo šviežumą ir airtightness technologijų sukurti sausas ir uždarųjų aplinką, todėl jūsų maistas šviežias, todėl jūs galite išlaikyti viską, ką galima galvoti apie.

Užtikrinti, ar nėra nuotėkio ir užpildykite sandarinimo!Jie taip pat tinka ir mažų ne maisto elementus, siekiant sutaupyti vietos virtuvėje ir spintos, tokiu būdu sukuriant geresnes vietos.

Dydis gali būti reguliuojamas, ir daugiau ar mažiau dalykų, gali būti apgyvendinami.

Perkant rezervuarai yra būtina už kiekvieną švari ir tvarkinga virtuvė.Jums reikia tik nusipirkti savo produktus su savimi.Jūs visada galite sužinoti ką nors brangiau, ir pigiau nei mums.Galite drąsiai pirkti mūsų kūrybos vakuuminiai saugojimo talpyklas, kurios gali padėti jums išvalyti savo virtuvėje.

Pagrindinės savybės:

Saugai: pagamintas iš maisto kokybės PS, netoksiškas, beskonis ir higieniškas.

Praktiška: dizainas turi skaidrią išvaizda, taip, kad jūs galite lengvai rūšiuoti ir pasiimti maisto, ir atsispirti dulkių ir vabzdžių.

Lengva naudoti ir valyti: Tiesiog išimkite iš silikagelio dangtelį ir jį valyti su vandeniu ir plovikliu.Iš naujo įdiegti silikono ant viršelio pakartotiniam naudojimui.

Pastaba:

Dėl skirtingų gamybos partijų, arba skirtingų fotografavimo šviesos ir stebėti, nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis, tačiau galite būti tikri, kad tai neturės įtakos vartojimo poveikis.Dėkojame už jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys ir palaikymas, prašome nedvejodami pirkti!

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Produkto: Paspauskite dujų išmetimo bakelyje

Matmenys: 19.5*11.3*11.3 cm (po plėtra) 12*11.3*11.3 cm (prieš plėtra)

Medžiaga: ABS+PP ten silikono

Spalva: skaidrus

Pakuotė:

1* švieži palaikymo bakas

Pakuotė 1
Produktas Paspauskite dujų išmetimo bakelyje
Uždarai Konteinerių stiliai Paspauskite dujų išmetimo bakelyje
Dydis M
Parama Dropshipping
Tipas Laikymo Buteliai & Stiklainiai
Talpa >501ml
Medžiaga ABS+PP ten silikono
Naudoti Prieskonių
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
spalva Skaidrus

Panašūs produktai