Arabų Caftan Dress Musulmonų Mados Amerikos Drabužiai, Suknelės Abayas Moterų Abaja Dubajus Deimantai

€27.85

-45%

€51.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: abaja malaizija, suknelė dubajus, musulmonų eving suknelė moterims, abaja dubajus, caftan maroko, musulmonų suknelės ir abaja moterims, dubajus abayas, caftan turkija, djellaba suknelė, chalatas moterims.

Dydžių Lentelė

1.Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2.Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 3.Vis dar nežinote apie dydį?Mes norėtume patarti remdamiesi savo matavimus biustas,juosmens ir klubų. 4.Pasiūlymas šaltu vandeniu, rankų plovimo,ne bleach,prašome rountine sausas valymas.Dydis Vienas Dydis Krūtinė 180cm/70.10" Juosmens 180cm/70.10" Rankos Ilgis 49cm/erdvė 19.50" Ilgis 150cm/59.00"

Savybės Ir Specifikacijos

Apranga pagal užsakymą pagaminti su Šifono.Ji yra minkšta tekstūra, kietas, patogūs ir nedirgina žmogaus odos.Audinys: Šifono - pagaminti Kinijoje, Bžklģ: gera, derliaus būklės, švarus, paruoštas nešioti.Visos prekės yra derliaus vienetų, anksčiau mylimas Visos prekės yra fotografuotas, natūralios šviesos.Spalvos taip pat gali skirtis priklausomai nuo jūsų kompiuterio ir monitoriaus.Jei turite klausimų dėl dydžio, būklės ar kokių nors neaiškumų, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, bet susirūpinimą, kurie jums gali turėti, ir aš darysiu viską, kad padėti jums! ♥

Audinio Tipas Šifono
Stilius Atsitiktinis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Mikropluošto
Apdaila Deimantai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas J. Hunkle
Elemento Tipas Abaja

Panašūs produktai