Kavinukas Moka Puodą Kavos Virimo Aparatas Romantiška Raudona Širdis Aliuminio Lydinio Espresso Mocha Kavinukas Komplektą Sietelis Cafetiere Įrankiai

€13.90

-4%

€14.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vario turk kavos, kavos kettl, šokolado puodą, kavos įrankis, kavos talpa, kavos italijos maker, kavos puodą moka, rankinis kavos virimo aparatas espresso, mocha, coffe maker puodą.

Europos Raudona Širdis Spausdinti Kavos virimo aparatas Aliuminio Lydinio Espresso Mocha kavinukas Namų Virtuvės Įrankiai Funkciją: Ji bauda kūrinys, daugiau nei originalo, italijos bendrovės.Jis turi gerą šilumos laidumą ir ji yra įrengta su kavos slėgio plokštės.(kavos milteliai paspauskite) Tai yra originalus eksporto, kurios gali būti naudojamos indukcinės viryklės, namų ūkio dujinė viryklė, kelionės viryklė ir alkoholio viryklė.Specifikacija: Medžiaga: aliuminio lydinys, Naudojant Metodą: 1.Supilkite karštą vandenį į kitą taurės, ir neviršija apsauginis vožtuvas. 2.Kai šlifavimo kavos milteliai (baudą, kavos milteliai siūloma), supilkite kavos miltelių į miltelių puodelio, ir pilti daugiau.Naudoti lazdelės arba pupelių, šaukštas sklandžiai milteliai. 3.Šiek tiek vandens filtravimo popierius, pataisyti į viršutinę filtro ir susukti viršutinės sėdynės. 4.Nugara ant viršutinės sėdynės (sugriežtinti slėgio nebus ištekėti).Būkite atsargūs, ne pasukti rankena Mocha puodą, nes ji yra lengva, nugara rankena.Tai lengva padaryti bazė karšto jei norite pridėti karšto vandens. 5.Šilumos ir dujų lempos ar alkoholio viryklė.Priežiūra: 1.Plauti kiek įmanoma su vandeniu arba naudokitės neutraliu plovikliu. 2.Kai nenaudojamas, džiovinimo puodą turėtų būti laikomi sausai.

Medžiaga Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)
Kavinukas Tipas Moka Puodai

Panašūs produktai