Vyrų mados, sporto smart elektroninis laikrodis su fitneso priminimo funkcija paramos SIM kortelė TF kortelę LED ekranas часы мужские 6*

€5.90

-35%

€9.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smart swatch, whatch, smartwatch xiaomi, fitron žiūrėti, žiūrėti, kw10 smartwatch, 2020 smartwatch, aš whatch, l riešo žiūrėti, žiūrėti xiaomi.

Vyrų mados, sporto smart elektroninis laikrodis su fitneso priminimo funkcija paramos SIM kortelė TF kortelę LED ekranas часы мужские 6*

Ypatybė:

Daugiafunkcinis Smart Žiūrėti: Jis gali būti telefonai, kūno rengybos sekimo, miego sekimo, priminimus (iš teksto, telefono ir kitų programėlių pranešimus), vaizdo kameros valdikliai, muzikos grotuvai ir dar daugiau.Kai jūs protingas žiūrėti, jis padarys jūsų gyvenimą lengviau ir patogiau.

Ilgai veikiantis Akumuliatorius & HD Jutiklinis Ekranas: Visiškai įkrauti reikia tik apie pusę valandos, o laukimo režimo trukmė gali būti iki 3-5 dienų, su visa galia.Mūsų smart žiūrėti yra nuostabus ekranas taip pat jautrus ekranas touch, kurie gali suteikti jums aišku, ekrano net ir akinimo.

Stabilus Ryšys & Platus Suderinamumas: Smart Žiūrėti priimti Bluetooth v3.0 technologija prijunkite savo telefoną.Iki 33ft ryšio diapazonas garantijos žemas signalo vėlavimas.

Patogus ir Patvarus: Ji patvirtina, nerūdijančio plieno paviršiaus, ultragarso išlyginimo procesą, Nano TPU85 medžiagos dirželis, stabdžių-prakaito matinis apdailos, ergonomiškas išgaubti dizainas ir minkštas diržas, kuris viešai dėvėti patogiau.Ir Smart Riešo Žiūrėti, taip pat yra įrengta 1.3" TFT LCD 2.5 D radianas talpinė jutikliniu ekranu, kuris turi 240 x 240 pikselių rezoliucijos, kad ekranas švarus ir šviesus.

Tai Graži Dovana!Tai yra naujas atnaujinti smart žiūrėti su tiek daug funkcijų, paprasta naudoti, galite įsigyti jį už savęs, savo vaikų, savo tėvų, savo meilužio ir savo draugams.

Pagrindinė funkcija:

1. Mobiliojo telefono funkcija: SIM / TF skambučių įrašymas, telefonų knyga, laisvų rankų "Bluetooth" ryšį

2. SMS vietos, SMS, mobilusis telefonas, SMS, Bluetooth, sinchronizacija

3. Pramogų MP3, Bluetooth, muzikos grotuvas

4. Mobiliajame telefone priminimą, melodija, dvipusis anti-lost lost priminimas, dviejų krypčių paieška

5. žiūrėti saugojimo, nuotolinio foto, mobiliojo telefono saugykla, žadintuvas, kalendorius, chronometras, naujienos, sistemos nustatymai, Laiko sinchronizavimo informaciją

Pakuotė:

1 X smart žiūrėti

Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Funkcija Signalizacija
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Bylos Medžiaga Akrilo
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Judėjimas Skaitmeninis
Juostos Ilgis 22cm
Ciferblato Skersmuo 45mm
Modelio Numeris Vyriški Žiūrėti
Prekės Pavadinimas CCQ
Byloje Formos ROUND
Byla Storis 11mm
Užsegimas Tipas Kablys Sagtis
Juostos Plotis 22mm
Stilius Prabangūs/ru
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.

Panašūs produktai