50 Rinkinys Daugkartinio naudojimo Plytelių Lygiava Sistema, Grindys Sienos Leveler Locator Tarpiklius

€9.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: granulių tarpiklis, daugkartinio naudojimo plytelių lyginimo įrenginiai, granito mašinos, camper lygiava sistema, tarpiklio plytelių, kojos lygis, plytų fanera, mūrinis dailylentės, lygis pleišto, plytelių įrankis, 4d lygį, nustatytą.

50set Lygio Pleištai Plytelių Tarpiklius Grindų, Sienų Plytelių Lygiava Sistema Leveler Locator Tarpiklius Tiekėjas Grindų, Sienų Plytelių

Pastaba: mes paprastai kontroliuoti 2kg per vieną paketą, kuris yra patogus transportavimui.Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 2kg, mes atsiųsime atskirai kelis paketus.Jūs gausite juos vieną po kito.Prašome nesijaudinkite.Dėkojame už jūsų supratimą.Komplektą sudaro : Pakavimas: 50set lygio pleištai plytelių tarpiklius.Naudojimo aprašymas: 1.Sukurtas pirmasis gabalas plytelę, palikti tarpą tarp 2mm iki 6mm. 2.Įdėkite T-pin palei nulaužti, tada pasukti 90 laipsnių kampu, apkabos, T-pin apačioje dvi plytos ir priveržkite reguliavimo dangtelį taip, kad du plytelės yra tame pačiame lygmenyje. 3.Prieš cemento arba plytelių klijai buvo ne visiškai išdžiūvo (paprastai ne daugiau kaip 6 valandas), priveržkite reguliavimo padengti priešinga kryptimi, tada pasukite T-pin 90 laipsnių kampu taip, kad T-pin virsta zigzago lygiagrečiai plytelių ir pašalinti leveler. 4.Švarus ir sausas leveler ir ji bus paruošta pakartotiniam naudojimui.

Pastabos

1. Nes skirtumas tarp ekrano ir apšvietimo efektas, tikroji spalva produktas yra šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.Dėkojame už jūsų supratimą! 2. Už aspektą aprašymas: Mes matuojame ranka.Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis.

Už Siuntą

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO. 2)Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5)Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Garantija

Jei turite bet kokių klausimų dėl produkto, galite išsiųsti E-mail nedelsdami susisiekite su mumis, mes jums išspręsti jūsų klausimą kaip galima greičiau. .Arba, jei yra problema su jūsų prekes, mes priversti jį teise juos pakeisti arba grąžinti pinigus jums.

Atsiliepimai

Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Ačiū!

Neto Svoris 600g
Tipas Bazės
Medžiaga plastikiniai+plienas
Prašymas Užtikrinti tinkamą lygiava, plytelės,
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 50 nustatyti ir 2mm 100vnt plytelių Kryžiaus Tarpiklius
Bendras svoris 620g
Produkto pavadinimas lygis pleištai plytelių tarpiklius
Modelio Numeris A4205

Panašūs produktai