2 Vnt Tablet Piešimo Pirštinės Menininkas Pirštine Grafinis Planšetinis kompiuteris, kūryba, Pen Ekranas " ir "IPad" Pro " Pieštukas (Mėlyna, Rožinė, Juoda)

€4.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: x rašiklis star 06c, sijonai meno, yiynova mvp22u, pen smart, kūryba sketchbook, pieštuko belaidžio, grafinis planšetinis articul, lygiosios tablet pirštinės, 2 pirštu, spalvos pieštuku profesinės.

Mudder tablet piešimo pirštinės menininkas pirštine grafinis planšetinis kompiuteris, kūryba, pen ekranas " ir "ipad" pro " pieštuką, mėlyna, rožinė, juoda

Savybės:

Spalvinga menininko pirštinės:

Šios pirštinės yra 3 spalvų, rožinė, mėlyna ir juoda. 3 Gabalus jų yra pakankamai pakeitimo ir jums nereikia nerimauti, suprakaitavęs smirdantis pirštines, bet daugiau.

Specialiai skirtos tabletės:

Menininkas pirštinės su dviem pirštais yra suprojektuoti grafika tablečių ir planšetinių kompiuterių, monitorių, jis leidžia jums valdyti planšetinį kompiuterį be vilkdami delnu per jį, jums nereikės nerimauti apie messing up darbus darai.Tai pirštinės, skirtos su 2 pirštais leidžia naudoti du pirmi ir nykščiu atlikti planšetinio kompiuterio užduotis.

Išvengti nepageidaujamų touch:

Piešimo pirštinės su apsaugos nuo užsiteršimo dizainas gali išlaikyti savo rankas švarus, kai esate spalvinimo, piešimo arba eskizų.Pirštinės gali sumažinti trintį tarp savo rankas ir tabletės, ir ji gali būti taikoma tiek dešinės ir kairės rankos.

Tampus menininkas pirštinės:

Nailono medžiagos, yra minkštos, lengvos, plonos ir patogios dėvėti, pirštinės tęsiasi gražiai, todėl tinka beveik visi.Taigi, pirštines, tinka tiek vyrams ir moterims.

Techniniai duomenys:

Spalvos: rožinė, mėlyna ir juoda

Medžiaga: nailono audinio

Komplektą sudaro:

2 x menininkas pirštinės

Prekės Pavadinimas STA

Panašūs produktai