Vonios kambarys Turėklą Saugos Patraukti Baras fluorescencinis Švytėjimas tamsoje Nerūdijančio Plieno vonios Rankena Juoda Patraukti Baras Vertus, Baras

€24.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankena vonios kambarys, juoda turėklą, dekoras, turėklai, skirti vonios kambarys, vonios kambarys turėklą, virtuvės maišytuvas, maišytuvas kriauklei, ranka sustabdyti geležinkelių, electro pen, lova rankų geležinkelių, balto metalo turėklai.

Rankinis matavimas, nedidelis klaidos, atsižvelgiant į faktinį objekto

Prašome atidžiai egzamino paketų ir krovinių viduje prieš savo sutikimą.

Mes patikrinome, kas krovinius iki išsiuntimo.Bet mes negalime išvengti kai kurių neaiški logistikos avarijos.Prašome atidžiai egzamino paketų ir krovinių viduje prieš savo sutikimą.

Bet kokie ginčai yra daug lengviau būti išspręsti iki priėmimo.Yra du šilti skelbimų galite: 1.Prieš priėmimas: Prašome atmesti prisijungti, jei pakuotėje ir krovinių sugadintas ir imtis aiškų vaizdą paketą, krovinių aiškiai logistikos slydimo. 2. Jei radote paketo žalą po priėmimo, jūs turite gauti žalos sertifikavimo iš savo originalios vietos logistikos tarnybos.Ir laikytis aiškios nuotraukos declaim.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes pasistengsime atsakyti kaip galima greičiau, arba elektroniniu paštu mane: [email protected] maloniai pastaba: dėl pristatymo laiko reikia 15-31 dienomis Kinija po oro, tai užtruks tiek ilgai.Prašome patvirtinkite, prieš jį nusipirkti.Mokėjimo Susisiekite su mumis 1.Jei turite kokių nors klausimų, prašome būti laisvai susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus artimiausiu metu. 2.Mes atsakyti į jūsų klausimą,elektroniniu paštu, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą už atsakymus.

Prekės Pavadinimas XunShiNi
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Paviršiaus Apdaila Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris 007
Tipas Respiratorinės
Kilmės KN(Kilmės)
Patraukti Baras Tipas Tiesiai

Panašūs produktai