OZUKO Kelionės Krepšys Daugiafunkcį Vyrų Kostiumas Saugojimo Didelės Talpos Bagažo Rankinėje Vyrų Vandeniui Kelionės Duffel Krepšys Batus Kišenėje

€33.76

-53%

€71.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelionės krepšys, mui moterų krepšys, rankinė, 2020 krepšys moterims, kriega bagažo, Kuprinė, ika saugojimas, krepšys, krepšys vyrų pečių, moterų rankinės.

PRAŠOME NE: Ieško Didmeninė/Dropshipping klientams bendradarbiavimo Mes visiškai priimame platintojas, mes džiaugiamės, kad verslo partneriai,prašome palikti pranešimą "Didmeninė" arba "Lašas laivybos" su mumis žemiau informacija kanalus 1) rusijos pirkėjų apsipirkimo būtinai palikite savo vardą ir pavardę 2) Kredito užtikrinti, kad visos nuotraukos natūra fotografavimo, prašome būti tikri, kad pirkti. 3)Jei turite kokių nors problemų, kai gausite paketą, prašome susisiekti su mumis pirmą, norėdami išspręsti problemą, nėra tiesiogiai ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes pažadame, kad suteikti jums patenkinamo atsakymo.Labai dėkojame už jūsų supratimą! 4)skiriasi spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. 5)Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3cm nukrypimai. 6)Jūs taip pat galite sumaišyti visus elementus savo parduotuvėje kartu,taip, kad gali jums sutaupyti iš viso, laivybos mokestis. 1. 1 Colis=2,54 CM; 1 CM=0.39 Colių; 2.Rankinis matavimas, apie 2cm paklaida,gautų natūra teikiama pirmenybė.Prašome suprasti! 3.Įvairių ekranas, spalva bus kitokia.ačiū!

Prekės Name3 Kelionės Krepšys Daugiafunkcį
Lytis VYRAI
Proga Universalus
Prekės Name5 Duffle Bag Kostiumas Laikymo Rankoje krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 1.6kg
Daugiau Stilių Mada,Atsitiktinis,Europos ir Amerikos Stiliaus Kelionės Krepšys
Prekės Name6 Kostiumas Saugojimo Ranka maišo Kelionės Bagažo Krepšiai su Batų Krepšys
Kelionės Krepšys Kelionės Duffle
Elemento Aukštis 52cm
Medžiagos Sudėtis Poliesteris
Pritaikyti Sveiki OEM Dizaino ir Dropshipping
Prekės Name2 OZUKO Vyrų Kelionės Krepšys
Modelio Numeris 9288
Dydis 52x26x33cm
Elemento Plotis 26cm
Stilius Atsitiktinis
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Elemento Tipas Kelioniniai Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga Oxford
Prekės Pavadinimas OZUKO
Elemento Ilgio 33cm
spalva Juoda,Juoda
kilmės vieta Guangdong,Kinija (Žemyninė)
Kietumas MINKŠTAS
Turi Drawbars No
Prekės Name1 OZUKO Daugiafunkcis Didelės Talpos Vyrų Kelionės Krepšys
Modelio Tipas Kietas
Prekės Name4 Daugiafunkcis Didelės Talpos Vandeniui Duffle Bag

Panašūs produktai