Moterų Aukšto Juosmens Treneris Pilvą Kontrolės Silmming Apatiniai Kūno Skustukai Formuojančios Kelnaitės Klubo Užpakalis Keltuvai Besiūlių Shapewear Naujas

€7.68

-14%

€9.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai aukšto liemens kelnaitės, sėdmenų naudotis, kojų skustukai, moterys, formuojančius apatinius, shaper, didelis užpakalis, plonas dėvėti, juosmens treneris sa, bodi shaper moterims, Shapewear.

Produkto aprašymas:

♥ Funkcija Aukštos Juosmens, Šlaunų Plonesni Moterims ♥

a.Lengvas ir Tampri.

b.Premium audinio su vientisas dizainas.

c.Įsitikinę, kad parodyti savo juosmens ir šlaunų.

d.Jūsų kūno lieka formą ir suteikia sklandų formos.

e.Sumažinti liemens ir šlaunų, pertvarkyti plonesni kūno išvaizdą.

Medžiaga:80% Nailonas + 20% Spandex

✅Aukščiausios kokybės Medžiagos✅ ----- Slip šortai pagal suknelės yra pagamintas iš 80% Nailono ir 20% Spandex medžiaga, mišinys.Vientisas shaper apatiniai greitai sausas ir tampri, teikti plonas išvaizdą su jo nuostabus dizainas. ✅Formos Juosmens & Pilvo✅ ----- Shapewear kelnaitės, aukštos juosmens projekto tikslinė įmonė kontrolės padėti sumažinti juosmens ir šlaunų, pertvarkyti plonesni kūno išvaizdą.Shapewear šortai besiūlių bus palikti jums prašmatnus su mados nuostabiu stilių ir puikus derinys rafinuotumas, elegancija ir mados. ✅Vidurio Šlaunies Plonesni✅ -- Idealus juosmens cincher shaper plonesni yra skirtas ruožas ir perkelti su jumis, nesvarbu, kur jūsų diena ir jūs.Šis apatinis trikotažas yra d esigned, kad jums, kur jums reikia eiti į stilių ir komfortą. ✅Jokių Pėdsakų Hems✅ ------ Puikus pagal suknelės ir sijonai, pora Džinsų ir Kelnių, Vilkėti pagal forma montavimo palaidinės ir viršūnes.Geriausia shapewear juosmens ir šlaunų suteikia sklandų ir įrengti kūno formos ir daro jums atrodo labai plonas. ✅Tinka Day & Night✅ ------ atpalaiduojantis ir patogus jausmas leidžia ją ant jūsų kūno, ilgą laiką pagal šalys ir net visą naktį.Jūsų kūno lieka formą ir suteikia sklandų formos.

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.

2.Stebėjimo informaciją pls paieška www.17track.com

( Gal ir daugiau nei 30 darbo dienų.Plz būti paciento atvykimo arba rašykite mums ne vieną kartą! )

Grąžinimo/Grįžti

Jei jaučiatės nusivylęs prekės gavote, prašome pranešti mums per 7 dieną.

Mes suprantame, nusivylimų, jums gali turėti, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Paslaugos tiekėju Dėl perpardavinėjimo, mes galime pasiūlyti LAŠAS LAIVYBOS savo klientui tiesiogiai, be jokių mūsų parduotuvėje informaciją.Paslaugos Paslaugų rašykite man per TradeManager arba pranešimas, jei jūs turite bet kokius klausimus, mes pasistengsime atsako jumis per 24 valandas TradeManager internete 9:00-12:00, 13:00-18:00 val.Pranešimas bus atsakyti per 24 val. ( savaitgalis nepridedami)

Shapewear Kontrolės Kelnaitės
funkcija 5 Jūsų Kūno Formos
Dydis S/M/L/XL
funkcijos 7 Patogiai&Kvėpuojantis
Proga Vestuvių, Pobūvių, Biuro, Pažintys
funkcija 6 Drėgmės-wicking
Modelio Numeris Kūno Skustukai
Funkcija 1 Pilvą Kontrolės
Funkcija 4 Juosmens Lieknėjimą
Seksualinio Pobūdžio No
spalva Juoda, Smėlinė
Kontrolės Lygis Vidutinis
Apdaila NĖRA
Funkcijos 2 Šlaunies Plonesni
Nepadori Nuotrauka No
Audinio Tipas Broadcloth
Elemento Tipas Skustukai
funkcija 3 užpakalis lifter
Storis Plonas (Vasarą)
Stilius Svorio Shaper
Lytis MOTERIS
Medžiaga 80%Nailono, 20%Spandex
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai