DEAT Naujas Rudens-Žiemos Mados ilgomis Rankovėmis Sutirštės Nėrinių Trumpo Džinsinio audinio Paltai Moterims Prarasti Fox Plaukų Lankelio, Medvilnės Drabužius SG293

€65.34

-34%

€99.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ilgas ne nėriniai perukas, sac vintage džinsai, lėlės padaryti, exfo, džinsinio audinio tranšėjos, jean, traukiniai paltą moteris, prekės lego, deat, fox race.

Pastaba :

1.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl to, kad vadovas messurement(1inch=2,54 CM)

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių ir šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame

Stilius yra toks pat, kaip ir parodyta nuotraukose, bet ne pačioje veiklos skirtingos įstaigos, nei modelis. 3. Azijos Dydis : mūsų dydis yra AZIJOS DYDIS gali būti mažesnis, nei MUMS/Europos DYDĮ , Prašome perskaityti mūsų dydžio detales kruopščiai prieš tai, kad produktas .

Fizinio fotografavimo visos parduotuvėje

Tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate

Prašome nedvejodami pirkti

Mūsų stilius yra greitai atnaujinti,Ką jūs galite šaudyti nereiškia, kad ji'sIf yra atsitiktiniai trūkumas, konkrečius pristatymo taikomos sandėlyje, pristatymo, ir kad neturi būti pagreitinta.Trūkumas bus pranešta per 3-5 dienas.Fotografas sutinka, aukščiau padėtis pagal numatytuosius nustatymus.Atsiprašome už nepatogumus.atminkite,

Apie spalvų skirtumas

Nes spalvos bus parodyti įvairių efektų pagal skirtingus šviesos ar įvairių galinius įrenginius, atskirų spalvų turės subtilių skirtumų.Tačiau, mes pažadame, kad visi drabužiai bus fotografuojami natūra, ir tie, kurie yra ypač jautrūs spalva, patariama įsigyti racionaliai.Mes negalime būti atsakingi už grąžinimo pašto išlaidas dėl chromatines aberacijas.Mes lankas ačiū.

& nbsp; {apie ženklai}

Reaguodama į prekės ženklo apsaugą teisės, kai prekes yra pagaminti drabužiai yra garantuojama, kad bus nauja

▼ dydis / size ▼ dydis Pečių plotis Biustas rankovės ilgis bendras ilgis: S, M, L

Apie dydžio vienetas: cm / cm, dydis mūsų parduotuvė yra čerpėmis, ir ten yra šiek tiek klaidų rankinis matavimas, todėl norėdami daugiau informacijos, žr informuojame, kad dydis aprašymas neatitinka grąžinimo ir keitimo standartas.

Jei tai yra būtina siekiant grąžinti prekes, po pardavimo, per 48 valandas po pasirašyti, prekės negali būti grąžinamos arba keičiamos po 48 valandų

Fizinės parduotuvės / pranešimas nėra daug grąžos, mūsų parduotuvėje (return, kuriose nenurodyta tam tikra tvarka), protas, kruopščiai fotografavimo

Apie Pristatymo 48 valandas nuo mokėjimo normaliomis sąlygomis (nereikia priimti skubius užsakymus), kartais specialias aplinkybes, priežastis, trukmę arba skaldytų kodą, bus palikti pranešimą informuoti.

Kaip logistikos, mes nutylėjimą Zhongtong express".Jei jums reikia kitų, greitas pristatymas, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą ir keisti kainų skirtumą.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, nes mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Mano muitinės, nuotolinio adresas ir pristatymo greičiu, mes galime naudoti kitų laivybos metodus, o ne vienas, matote, kad puslapis.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Numeris 275
Apdaila Mygtukas
Apykaklės Golfo
Amžius Amžius 18-35 Metų
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Drabužių Ilgis Trumpas
Tipas Reguliariai
Medžiaga Medvilnės
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Sezonas Žiemos
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas deat
Su gobtuvu No
Modelio Tipas Kietas
Storis STANDARTAS
Stilius Atsitiktinis

Panašūs produktai