Dviračio Sparnas Dviračių užpakalinis žibintas sparnas Dviračių, Kalnų Dviračių Purvo Apsaugai Mtb Mudguard 3 Spalvų Sparnai Dviračių Nuoma Priedai B

€4.13

-40%

€6.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stilingas dviratis mudguard, apačioje konsolė raktas, dviračio sparnas, dviračių guard purvo, taivano riebalų dviračių priedai, mudguard, dviračių priedai bendrieji, cubrebotas ciclismo, dviračių mudguard, dviračių sparno.

Ypatybė:

*1.Gerai Purvo-Guard Veiklos: gali labai trukdyti jūsų dviratį nuo purvo ir laikykite jį, sausas ir švarus.

*2.Tvirtas ir Patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko medžiagų,, mūsų dviračių sparnas nustatyti yra didelė koncentracija, gera kietumas ir nėra lengva būti iš formos ir akimirksniu.

*3.Paprastas ir greitas išardymas dizainas, paprastas ir patogus išardymą.

*4.Priekiniai ir galiniai baigiasi priimti gumos vienišas dizainas, kuris gali blokuoti vandens ir purvo.

*5.Tai paprastai tinka kalnų dviračiai su skylutėmis priekinių šakių, ypač aukštos klasės kalnų dviračiai. (Keli dviračiai, kurių per didelis stalo skylės gali būti įrengtas vidinis vamzdžių arba gumos lakštais, kad įrenginys yra stabilus.

Specifikacija:

Produkto Spalva:Mėlyna,Juoda,Balta

Medžiaga: Plastikas

Tinka:Labiausiai Kalnų Dviratis

Pakuotės Turinys :

1 Rinkinys sparnus

Pastaba:

1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Modelio Numeris Dauguma Kalnų Dviratis

Panašūs produktai