Kojinių Slankiklį Pagalbos Rinkinys, nėščioms moterims Padeda Traumų Gyvenimo Įrankis Batų Ragų Tinka Lengvai Įdėti Į Kojines Lašas Laivas

€7.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lynk batų stovo, kojinių laikiklis "pasidaryk pats", spinta vaikų, sulankstomas plieno batų stovo, leidiniai vaikams, purkštuvas kia, kojinių laikiklio diržas, kojinių laikiklis suknelė, jinga, w5w balta.

Aprašymas:

Kojinių Slankiklį Sistemą sudaro kojinių laikiklio ir ilga rankena, kuri padės jums skaidrę savo kojines be lenkiantis, sukimo ar sukant.

Rankena taip pat padės jums imtis apstulbinti, kai baigsite dėvi juos, ir padėti jums turėti savo batus į vietą, o jūs juos.

Ši sistema veikia su dauguma tipų kojinės, nepaisant to, ar norite suknelė, kojinės, atsitiktinis tie, atletiškas tie, arba net suspaudimo puskojinės.

LENGVA NAUDOTI

1 žingsnis: Įdėkite savo kojinių kulno šonų žemyn Kojinės Svirties Sistema ir roll rankogalių žemyn pusių lopšio iki kojų yra viršuje.

2 žingsnis: Kai kojinių yra vieta, naudokite rankeną švelniai sumažinti Kojinės Svirties Sistema prie grindų.

3 žingsnis: Lėtai palengvins jūsų pėdų į kojinių atidarymo, stumdomas jūsų kulno apačioje kojinių laikiklio, kol kojinių yra visiškai ant jūsų pėdų.Jei reikia, naudokite rankeną laikykite Kojinių Slider Sistemos lopšio vietoje.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Spalva: mėlyna

Kojinių laikiklio dydis: 240*115*160mm

Rankenos ilgis: 460mm

Dėžutės dydis: 27*18*11cm

Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos

Panašūs produktai