Natūralios Odos telefoną atveju xiaomi mi 10 pro 10 mi mi 9 mi8 Max3 Mix3 padengti xiaomi Redmi Pastaba 8 Pro 7 pastaba 6 pastaba.

€6.42

-22%

€8.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nissan skyline 34, atveju padengti xiaomi mi4c, meilė mi, baby blue atveju, atveju 8 redmi, atveju mi8 xiaomi, atveju nillkin, PHOPEER, galinį dangtelį stiklo redmi pastaba 8 pro", stiklo derinys 2s.

1. Atgal Medžiaga: 100% Natūralus Karvės Verstos Odos. 2. Viduje Medžiaga: PC 3. Pareigos: Puiki apsauga nuo purvo, įbrėžimams ir atlyginti nuostolius. 4. 100% Rankų darbo Procesą, 100% visiškai naujas ir geros kokybės. 5. Puiki dovana savo meilužio ar sau.Prašome Nesijaudinkite Apie Nuotrauką, rodančią, kad negerai kamera, Kai Jūs Gaunate Produktą, Tai Puikus Derinys, Su Kamera Skylę Vietos Tikslumas.

★Dongguan Huangjun Odos Co., Ltd.įkurta 2008 metais,specializuojasi gamybos ir perdirbimo mobilusis telefonas, odinis dėklas.Mes turime mūsų pačių gamykloje įsikūręs Dongguan miestas,ir padaryti daug OEM nurodymai, kaip už mūsų, klientų prašymu.Mūsų produktai buvo parduoti labai gerai ir taip pat gavo gerą reputaciją, namuose, ir užsienyje už jų aukštos kokybės ir konkurencingos kainos.Aukštos kokybės produktas ir klientų pasitenkinimas yra tai, ką mes visada siekti. ★ [LANGSIDI] odos atvejais buvo tik rankų darbo, 100% tikros karvės odos Odos.Ranka jausmas kokybės odos yra aukščiausios kokybės.Kiekviena natūrali oda turi savo venų ir poras, todėl tekstūros kiekvienas produktas jums gauti yra unikalus.Tai, kas gali atrodyti kaip netobulumą, iš tiesų, yra tai, kas daro ją ypatinga. ★ [MULTI-FUNCTION] Paprastas mados ir žemo profilio dizainą, ultra-plonas ir itin plonas, be jokių didelių gabaritų jaustis, byla telpa į delną.Ji siūlo savo prietaisą lengvai įdėti ir išimti.Garsiakalbis viltis yra ant priekio, atsakyti į telefono skambutį, be atidarydami dėklą. ★ [TIKSLIOS IŠKARPOS] Fotografuoti, klausytis muzikos, įkrauti jūsų telefoną, ir naudoti jūsų pusėje mygtukai be kada nors pašalinti atveju!Išskirtinį išpjovos pasiūlyti lengvesnį priėjimą prie visų uostų, visi mygtukai, davikliai, garsiakalbiai ir telefono kamera.Prisiūta pamušalas su rankų darbo kūrinys atrodo išskirtinis ir aukščiausios kokybės.

Pakuotė Aukštos klasės langą
Suderinama Modelis 2 Už xiaomi 9 lite atveju xiaomi Mi 9T
Suderinama Modelis 7 Už Xiaomi Pocophone F1
Dydis 5
spalva Juoda Raudona Mėlyna Ruda
Suderinama Modelis 5 už xiaomi Redmi 8 atveju Redmi Pastaba 8 Pro"
Suderinamas Už xiao mi
Dizainas Paprastas
Suderinama Modelis 1 Už xiaomi 10 atveju xiaomi 10 pro
Savybės 100% Rankų darbo
Funkcija Anti-kritimo Atveju
Suderinama Modelis 4 už xiaomi Mi Max3 atveju xiaomi Mi Mix3
Tipas Įrengtas Atveju
Suderinama Modelis 3 Už xiaomi Mi 8 byloje dėl " xiaomi Mi 8 Lite
Medžiaga 100% Natūralios Odos
Suderinama Modelis 6 Už Redmi Pastaba 8T atveju Dėl Redmi Pastaba 8 Pro"
Suderinamos Prekės Xiaomi
Didmeninė Paramos Didmeninės
Prekės Pavadinimas LANGSIDI
Suderinama Xiaomi Modelis Redmi Pastaba 8 Pro"

Panašūs produktai