12pcs Polistireninio Putplasčio "PASIDARYK pats" Amatų Kūgio Formos Priedai Namų Amatų Projekto Kalėdų Eglutė Stalo Puošmena, Papuošalai

€3.41

-48%

€6.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvakių laikiklis vaza, kūgio futbolas, puošmena dalys, centerpiec, paryžiaus stalo centerpieces, užpildas putų polistirolas, 2 metrų kalėdų eglė, "pasidaryk pats" kaimiškas kalėdų amatai, kamuolys polistirolas, pyragas putų.

Aprašymas

Tai tuščias amatų spurgai yra puikus tuščią medžiagos už bet kokį laivą projektą.Jie yra lengva padaryti, į ką jūs norite, tokių kaip tortas stovi, tortas manekenas, gėlių kompozicijų ir pan.Tai yra puikus vaikų veiklą bažnyčioje, ikimokyklinio, vaikų darželis, ar namie.Naudokite juos švęsti žiemos, Kalėdų, ir Naujųjų Metų.Jos gali būti dažytos, spalvos, prisegamas ir klijuoti.Puiki DIY projektas, skirtas visoms amžiaus!

Savybės

- Spalva: Balta.

- Medžiaga:.

- Dydis: 18.5 x 18.5 x 7.

- Tuščias amatų spurgai yra puikus tuščias šiferis bet kokį laivą projektą.

spurgai yra lengva padaryti, į ką jūs norite, tokių kaip tortas stovi, tortas manekenas, gėlių kompozicijų puošmena, ir kiti apdailos.

- Labai amatų projektas vaikams bažnyčioje, ikimokyklinio, vaikų darželis, ar namie.

- Naudoti juos švęsti žiemos, Kalėdų, ir Naujųjų Metų.Jos gali būti dažytos, spalvos, prisegamas ir klijuoti.Puiki DIY projektas, skirtas visoms amžiaus!

- Yra vaikų švietimo skatinti jų vaizduotę.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

12 x Putos

Medžiaga Kita
2 funkcija Molio priedai
4 funkcija Kalėdų eglutė
Modelio Numeris putos
Proga Motinos Diena
3 funkcija "PASIDARYK pats" Kalėdų papuošalai medžiaga
Funkcija 1 Polistirolas
modelis NĖRA
Funkcija 5 amatų medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai