Virtuvės Peilis 8 colių Profesinės Japonijos Chef Peiliai 7CR17 440C Didelis Anglies Nerūdijančio Plieno Mėsos Cleaver Peilis Santoku Peilis

€6.85

-47%

€13.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekologinio, knive, nakiri peiliai, virėjo peilis, virtuvės knive, virtuvės peilis, JAPONIJA, suši rinkinys, virėjas mėsos, virtuvės įrankis.

Pristatymo laikas bazę apie skirtingų šalių ir laivybos metodai( Normalios Sąlygos)

* Laivo į Rusija: apie 12-25 dienomis (E-pakelis)

* Laivo į Brazilija: apie 15-29 dienomis (E-pakelis)

* Laivas į Europą cointries: apie 12-29 dienomis

* Laivas prie jav: apie 10 - 25 darbo dienas (E-pakelis)

* Laivo į kitas šalis: apie 7-45 dienų

* Mes laivas iš jūsų užsakymą(s) per 30 valandų mūsų parduotuvėje darbo valandų. (Išskyrus Savaitgalį ar atostogas)

Kaip Valyti ir Rūpintis Išlaikyti peilių? 1. Nenaudokite indaplovės, plauti rankomis pasiūlė. 2. Prašome naudoti minkštu skudurėliu valyti peiliai, nenaudokite plieno tinklinio kamuolys ir kitų abrazyvinių medžiagų, nuvalykite peiliu paviršiaus, siekiant išlaikyti glossiness peiliai ir pratęsti jos tarnavimo laiką. 3. Po rankų plovimo peiliai, nuvalykite drėgmės perteklių su rankšluosčiu ir įdėkite jį į vėdinamoje vietoje. 4. Prašome būkite atsargūs, naudojant ir saugant!Po naudojimo, prašome valyti ir laikyti peilis nustatyti, saugioje vietoje, ypač toliau nuo vietų, vaikai gali pasiekti.

Techniniai duomenys:

1. Ašmenų Kietumas: Daugiau nei 58 - 60 HRC

2.Storis ašmenys: 1,8 cm-2,5 mm

3.Medžiaga: 7Cr17 Nerūdijančio plieno 440c

4.Dizainas: Daužyti modelio mentės desigh+ Pakka medienos rankena

Sveiki atvykę Bet Lašas Laivybos Skatinti Mūsų virtuvės peiliai

Visi gaminiai yra kruopščiai išnagrinėjo prieš sandėliuojant, ir supakuoti gerai siuntą.

Prašome pasirinkti tinkamą dydį ar spalvą, ką norite, mes išsiųsti siuntinį, kaip jūsų pasirinkti tvarka.

Šių produktų daugiau nei viena spalva pasirinkau, prašome palikti pranešimą spalvos tu nori, priešingu atveju jums bus išsiųsti jūsų užsakymą, su atsitiktine spalva.

Produkto vaizdai buvo paimti natūra, vaizdo, šviesos, aplinkos priežasčių, gal šiek tiek nuokrypis reiškinys, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Dėl vadovo matavimo, gal 1cm-3cm paklaida, prašome suprasti, ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš pateikdami užsakymą.

Paprastai, mes išsiųsti sklype per 48 valandas po gauto apmokėjimo.Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinės šventės diena, perduodant kartą atidedamas, Prašome suprasti.

Jei norite, kad greitojo pašto (EMS/DHL/FedEx/UPS), prašome susisiekti su mumis, mes apskaičiuosime pašto išlaidos jums, ar jūs galite patikrinti, Laivybos ir Pakuotės nuoroda.

Visi produktai yra pakuojami rankomis, gali būti šiek tiek klaida, jei gausite klaidingą objektą, arba sugedęs vienas, prašome susisiekti su mumis iš karto, mes kompensuos jums, ačiū už jūsų supratimą.

Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir turi būti skatinami mumis, mes stengiamės išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti ir pasiūlyti jums geriausią aptarnavimą, Ačiū už jūsų paramą.

Kaip Valyti ir Rūpintis Išlaikyti peilių?

Peilio Tipas Chef Peiliai
Sertifikavimo SGS
Tipas Peiliai
Funkcija Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris GK6MK-7CR
Prekės Pavadinimas MYVIT

Panašūs produktai