Japanses Anime Karšto Mados Demon Slayer Kostiumas Tanjiro Hoodie Spausdinti Vyrų Hoodies Palaidinės Kratinys Plonas Drabužių Streetwear

€10.98

-40%

€18.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gėjų apsivaikuoti 58, paleisti 10k sporto salė, rocco džinsai, gėjų kristalų, rj9 jungtis, rj45 swiths, cummins k50, "rocca plytelės, lydeka ratas.

Šiltas eilutę (Jungtinės amerikos valstijos laikas 16: 00-08: 00 atsakymą) 1. Mielas drauge, ačiū, kad perkate dovanas mūsų parduotuvėje.Prašome prisiminti, kad pateikti savo vardą ir pavardę, išsamus adresas, pašto kodas, telefono numeris,., Todėl, kad jie gali gauti savo paketą sėkmingai. 2. Mes naudojame Azijos szie, Prašome priemonė dydis pagal drabužių, jie paprastai dėvėti (ne savo kūną), patikrinti jų dydį, žemiau dydžio diagramos, prieš perkant, Jei jų matavimas, kol tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant Didesnį dydį.Jei ji nėra tikri dėl dydžio, palikite man žinutę apie savo svorį ir ūgį, galiu duoti juos pasiūlymą.Pastaba: Prašome leisti 0.5-1 cm skiriasi dėl rankinis matavimas. (1 colis = 2,54 cm) spalva tikrasis straipsnis šiek tiek skiriasi nuo pirmiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Drabužių Ilgis Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Vyrų Mados Hoodies & Susagstomi Megztiniai
Spalva
Stilius
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris
Lytis VYRAI
Nuimamas Dalis NĖRA
Elemento Tipas Hoodies
Medžiaga Poliamidas
Su gobtuvu Taip
Apykaklės O-Kaklo
Storis
Tipas Reguliariai
hoodies & palaidinės
Kategorijos Vyrų Mados
Uždaryti Tipas NĖRA
Rankovės Stilius Reguliariai

Panašūs produktai