F9 TWS Belaidės Ausinės 1300mAh Galia Bluethooth Ausines Stereo Bass Ausies Telefoną su Mic Volume Control buitinė technika

€11.88

-43%

€21.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: f9 telefono, f9 8 tws, "bluetooth" ausinės garsumą, bluethooth prancūzijos, ausinės m20, plytelių, belaidžių ausinių belaidžio, f9 10 tws, airdot xiaomi, mažas bluethooth.

Dropshipping / Didmeninė,prašome susisiekti su mumis dėl daugiau nuolaida.Visi produktų parduotuvės, 2 vnt -8%, 3 vnt -10%

Techniniai duomenys:

1.Efektyvus atstumas: >10m 2.Garsiakalbis: Ф8mm 、PU(KAIP-XR) 3.Veiksmingas dažnių juosta: 50HZ~20KHZ 4.Jautrumas: 108±2dB 5. Varža: 16±5%Ω 6.Vienos baterijos talpa: 60mAh(su apsaugos valdybos) 7.Įkrovimo dėžutės talpa: 1300mAh(su apsaugos valdybos)

Klausimas: Ar pritariate, kad lašas laivybos ?

A: Taip, mes norime sukurti ilgesnio laiko ir draugiškus verslo santykius su drop laivyba parterner.Be to, mes priimame CSV failo užsakymą,lašas laivybos verslo, kad gali gauti tam tikrą nuolaidą.

Apie Atsiliepimą

Jūsų pirkinių patirties mums yra labai svarbus ir kitų klientų.Mes norėtume pakviesti jus palikti teigiamų atsiliepimų apie mūsų produktus ir paslaugas.Jei esate nepatenkinti su visais mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmas, todėl mes galime pabandyti išspręsti jūsų problemą.

Draugiškas Priminimas

Tai nėra rekomenduojama naudoti ausines ilgą laiką, ar ne per didelės apimties.Ir prašome naudoti ausines, kuriomis galima apsaugoti savo ausis.

Apie Gaminį

Paramos PROGRAMĄ No
Atsparus vandeniui Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
funkcija 5 Tomas + -
Modelio Numeris F9 Ausinių
Funkcijos 2 Pakabinti telefonas
funkcija 3 Perjungti Ankstesnį/Kitą Dainą
Komunikacijos Belaidžio
Valdymo Mygtukas Taip
Stilius Ausis
Funkcija 1 Atsakymas į skambutį
Su Mikrofonu Taip
Garso Valdymas Taip
Jautrumas 108±3dBdB
Funkcija Sportas
Funkcija 4 Groti/Pauzė
Linijos Ilgis Nonem
funkcija 6 Sužadinti Siri/Balso Asistentas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HESTIA
Parama Atminties Kortelės No
Jungtys NĖRA
Atsparumas 16ΩΩ
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Yra bevielis Taip
Vocalism Principas Dinamiškas

Panašūs produktai