2020 Naujų Moterims Seksualus Kietas Aukštos Cut Vienas Gabalas Paminkštinta Push Up Liemenėlė Maudymosi Kostiumėlį, Juokinga, Maudymosi Kostiumą, Monokini Maudymosi Kostiumėliai, Bikini 2020 Mujer

€4.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fitneso įranga push up, liemenėlė, sleepwear pledas moteris, ml 621 baterija, juodas korsetas kostiumas, laiškas maudymosi kostiumėlį, laiškas spausdinti pajama rinkinys, granulių liemenėlė, nailono miego marškinėliai, lingeri rinkinys.

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyviai atsiliepimus, ačiū! 3. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą!Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas

Produktas:

Medžiaga: Poliesteris + Spandex

Spalva: Kaip Paveikslėlyje

Dydis:S-2XL

Naudojimas:Puiki dovana ponios ar savo draugus.

Amžiaus Grupė:Suaugusiųjų

Suknelė laikas:Ypatingas laikas su juo

Aprašymas:Labai gražus ir seksualus

Dizainas : Seksualus ir patogus

Plauti:vandens temperatūra žemiau 40 laipsnių vertus, ne nuplaukite, pakabinti sausas, uždrausti balinimas.

Paketą sudaro: 1 x Liemenėlė + 1 x G-string Audinys yra elastingas, pagal įprastas dydis

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1.Prekės bus paskelbtas su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po apmokėjimo yra baigtas arba PAŠALINTA.Ir mes seks jūsų www.adeira.lt adresu.Įsitikinkite, adresas iš www.adeira.lt jūs pateikta informacija yra teisinga.(Tuo pačiu metu, mes taip pat remiame EMS,DHL ir FedEx Express".Jei norite, kad didelius prekių kiekius ir mėgautis geriausia express paslauga, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo.) 2. Pristatymo laikas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 8 20 darbo dienų: Australija, Kanada, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Singapūras, UK, USA; (2) Apie 9 30 dienų: Prancūzija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Švedija, Belgija, Airija, Vokietija; (3) Apie 10 45 dienų: visos kitos šalys; (4) Pristatymo laikas yra apytikris ir negali būti 100% garantuotas ; 3. Mes sumokėjo visi pašto iki pristatymas.Be to, pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius, nei jokių kitų muitų jūsų šalyje.Prašome pranešti mums, kokios prekės vertės/vardas, pavardė, norite muitinės deklaraciją, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus. 4. Prašome susisiekti su mumis paaiškinimų, jei jūs nesutinkate su bet kuria iš sąlygų šiuo dokumentu pareiškė, šiame puslapyje prieš perkant bet ką.Perkant www.adeira.lt yra abipusiai įpareigojanti sutartis.Ačiū.

Prašymas Geriausia dovana moterims
Modelio Numeris XCE1332
Tinkamas Sezonas pavasarį, vasarą, rudenį, žiemą Liemenėlė rinkinys
Medžiaga Spandex
Apykaklės Spageti Dirželis
Prekės Pavadinimas Ablithe
Laikas Saldus Nakties Laiko Su Savo Medaus
Elemento Tipas Nightgowns
Spalva Stiliaus Kaip Pav.
Stilius babydoll karšto lingerie nustatyti laukinių pagunda
Sezonas Vasaros
Modelio Tipas Laiškas
Stilius 2 Moterų Liemenėlę Rinkinys
Stilius 3 plius dydis liemenėlė
Stilius 1 Seksualus apatinis trikotažas karšto
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Lytis MOTERIS
Liemenėlė Stilius Besiūliai,Push Up
Specialios Paskirties Egzotiškas Drabužiai
Medžiagos Sudėtis Poliesteris
Pakuotė 1xbras + 1xG-string
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Dydis S-2XL
Apdaila NĖRA

Panašūs produktai