Vibratorius Vyrams Ir Poroms Analinio Sekso Žaislai Prostatos Massager Vyrų Vibratoriai, Varpos Žiedas 9-Vibracijos Režimą, Belaidžio Nuotolinio Valdymo

€16.94

-30%

€24.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gėlių nuotaikos žiedas, vyras bdsm, sėklidžių, prostatos massager, mano sekso žaislai, sekso žaislas, analinis, massag prostatos, vyrų megztinis, lytis, vibrat.

►3 1Prostate massager

Gaidys žiedas yra sugriežtintos aplink jūsų penį ir sėklides padaryti įdomus ilgiau.Automatiškai stimuliuoja prostatos, ir jie gali pasilikti į išangę!Vibratorių, taip pat tinka moterims, todėl jums įvairių kelionių.Unikalios formos yra puikus žmogaus kūno statybos ir bus tobula

►Ramioje Analinis vibratorius

Tai yra tylus vibratorius, mažesnis už įprastą triukšmą (

►USB ir Magnetinis įkroviklis yra lengva įkrauti

Žinoma, siekiant užtikrinti, kad naudojimo metu, prašome pateikti šią blogas berniukas pilnos prieš naudojimą. (Nors dauguma elektriniai žaislai jau yra įkrauta gamykloje departamentas).

►Bevielis nuotolinio valdymo pultas

Belaidis nuotolinio valdymo puikiai kontroliuoja vibracijos lygis iki 30 metrų.Tai geriausias žaislas stimuliuoja prostatos ir tarpvietės.Jūs galite kontroliuoti savo partnerį ir nustebinti juos su 9 įdomių pokyčių.Tuo pačiu metu, jūs galite pagerinti savo malonumo, o todėl meilė arba vieno žaidėjo žaidimai.

►Būti parengti vyrų ir moterų

Analinis seksas su juo nebėra tabu tema, ir vis daugiau ir daugiau porų mėgautis šį atvirumą.Daug vyrų, analinis seksas yra toks įdomus, nes ji yra labai ypatinga.Vadinamasis vyrų G-taško, prostatos, galima pasiekti ir užtikrinti absoliutų malonumą, kai stimuliuojama.Kad vyrų analinio sekso labai malonus!

► Tinka visiems

Jei esate naujokas į išangę, tai gali užtrukti, kol massager būti įdėta.Rekomenduojama išbandyti jį su tepimo ir tai bus labai patogu, kai įdėta į prietaisą.Po kelis kartus, ji tampa lengviau praktika ir laikas dangos.

Pristatymas:1 analinis vibratorius,1 belaidis nuotolinio valdymo pultas,1 USB įkrovimo kabelis,1 x naudojimo instrukcija

Dydis sex toys for adult
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Vibratoriai
suaugusiųjų žaislai Gera dovana
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris Analinio Sekso Žaislai
Prekės Pavadinimas APHRODISIA
Seksualinio Pobūdžio No
Sekso Parduotuvė Žaislai Suaugusiems
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai