Cleanhome 360 Laipsnių Sukimosi Reguliuojamas Mop su Kaušu 2 Mikrofibros Šluostės Pratęstas Rankena, Kietmedžio Grindų Valymo

€30.37

-50%

€60.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mop grindų plauti, deerma xiaomi, logotipas deko, dyson dc29 filtro keitimas, pioneer radijas, mop vileda, www.adeira.lt papuošalai, hutt, grindų mop, dyson v11.

Mop su Kaušu 360 Spin Reguliuojamas Grindų Mop su Gręžtuvas Kietmedžio Grindų Valymas su Išplėsta Rankena Mikropluošto 2 Pv Pad

Produkto Savybės

1. "Erdvės taupymo ir patogus laikymas" vieno bako kibiras yra daugiau kompaktiškas nei du-bakas kibirą.Valymo ir dehidratacija yra integruotos, todėl nėra reikalo nerimauti dėl vietos.Po valymo, ašigalio gali būti laikomi,, 3 kaušai 3 kibirai. 2."Naujo dizaino" ★★★ Galvoju, kad žmonės, ūgį ir darbo scenos yra skirtingos, galite atleiskite užrakto svirties rankena ir reguliuoti rankenos ilgį, todėl jūs galite naudoti ją lengvai, be lenkimo juosmens. ★★★ Dalis mop galva, gali būti sulenkti 90 laipsnių kampu, kuris yra patogus kampelis valymas. ★★★ Nuo galvos gali būti perkeltas 360 laipsnių, jums gali sklandžiai, švarus, net tarpą tarp baldų ir grindų, pvz., po lova ar po sofa, o tada mop yra šviesos, taigi, liftas, su viena ranka valyti vonios kambario lubų ir stiklas, taip pat gali padaryti. 3. "Kryžiaus medžiagos/wet/dry" Jis naudoja lanksčią mikropluošto šluoste nuvalykite visą baisi purvo.Jis yra minkštas ir turi puikų vandens absorbcijos ir trinčiai, ir yra švelnus grindys ir sienos, ypač grindys ir medinės grindys.Pašalina dulkes, plaukai, vandens ir pan.be žalingų ji.Jis gali būti naudojamas kelis kartus, tol, kol jis yra plaunamas, todėl yra geriau cospa nei vienkartiniai lapo tipo. 4."Aptarnavimas po pardavimo", Jei turite kokių nors klausimų ar abejonių dėl šio produkto, prašome susisiekite su mumis ir mes atsakysime nedelsdami.Mes padarysime viską, kad patenkinti mūsų klientų.Paketą Sudaro: 1x bakas kibirą 2x šluostės 1x instrukcija anglų 3x rankenos surinkti 1x galvos Nuotrauka Rodyti Patarimus

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.Mokėjimas 1. Mes priimame Alipay dėl www.adeira.lt.

2. Galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.

3. Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

Shippment

1. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

Atsiliepimai

1. Jei jūs gaunate savo užsakymą geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.

2. Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Modelio Numeris M2
Medžiaga Mikrofibros Audinys
Nuolat Garuose Laikas <15 minučių
Mop Lazdele atraminėms >10kg
Absorbcija <10 sekundžių
Funkcija Eco-Friendly
Mophead Kiekis 2
Kilmės KN(Kilmės)
Gręžimo Būdas Kartoninė Srauto Sistema
Galvos Formos ROUND
Mop Galva Medžiaga Sintetinis Audinys
Sudėtinės Dalies Tipo Plastikiniai Krepšelį + Plastiko Pedalas
Rankenos Tipas Pailginamas
Mop Strypo Tipas Kėlimo Strypas + Plastikinis Dėklas
Dehidratacijos Lygis 90% -100%
Garų Reguliavimo Funkcija No
Talpa >701ml
Pakuotė Su 2 Mopheads
Formos Trikampis
Tipas Vieno disko
Polių Medžiaga PLIENO
Svoris 2.1kg-4kg

Panašūs produktai