E0 Klasės Poliesterio Skydelis Akustinės Lubos Sienos Valdybos Garsą sugeriančių 600x600x12mm 8pcs Studija Fortepijonas Salė, Teatras, KTV

€57.11

-11%

€64.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: balkon sienelė, akustinis putplasčio pakuotės, akustinis poliesteris, mikrofonas raštas, valdybos pastaba, akustinės sienos, valdybos cork, valdybos veltinio, 4 bevielis mikrofonas, "bluetooth" valdybos garsiakalbis.

Mūsų poliesterio pluošto akustinės skydelio yra pagamintas iš 100% poliesterio pluošto.Sudėtyje yra mažiausiai 75% po vartoti antrinių žaliavų (PET butelį-sluoksniuoti), Ekologiškas, visiškai saugus, ne toksiškas, ne-alerginių ir nedirginančios,nėra jokios Raudonąją cheminių medžiagų

Spalvų Schema ( daugiau spalvų, bus įkelta vėliau.)

Technologijos ekranas, šviesos, aplinkos apsaugos priežasčių gali būti šiek tiek nuokrypis reiškinys, prašome natūra teikiama pirmenybė.Jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis.

Patarimai: Spalva gal šiek tiek skirtis nuo partijos.Užsakykite užteks vieną kartą.

Mes rinkos, tai čia tegul daugiau žmonių žino mūsų daiktų.Sveiki didmeninė.

(didmeninės punktas, panles sandėlyje pasikeisti kasdien.Supraskite mus, jei kai kurių spalvų sandelyje, bet ji bus pasirengusi greičiau. )

Kaina už skydelis 1220 x 2440mm1 gabalas.Laivybos bendrovės priežasties, mes sukarpykite ją į 600x600mm, 8 gabalus iš viso.Nėra grąžinamas, išskyrus atvejus, kokybės problemos.Jei jums reikia kitų dydžių, prašome susisiekti su mumis.

Jūs vis dar turite pasirinkti šiuos net specialios formos.Sveiki didmeninės!

Diegimo Kryptis

Prašymas

Akustika Mokyklose ir Universitetuose

Prasta akustika gali sukelti mokymosi nesėkmių, ypač vaikų, turinčių klausos sutrikimų ar mokymosi sunkumų.Mokyklų poreikiai skiriasi, kaip plačiai, kaip savo klasėje dizaino – galimybę išgirsti gerai su minimaliomis aidėjimo svarbiausia yra standartinėje klasėje, tačiau į biblioteką arba "media center", tos pačios kalbos aiškumą, gali atitraukti studentų iš skaityti ar mokytis.Apsvarstyti tris pagrindines akustines problemas, kaip jūs dizainą arba renovuoti kiekviena erdvė:

Foninis triukšmas : Tai turėtų būti kiek įmanoma tradicinėje klasėje išlaikyti instruktoriaus, iš kurių kalbėti garsiau, kad būtų išgirstas per triukšmą.Foninį triukšmą, kad per garsiai gali sukelti vokalo štamo, ir mokytojas, ir mokiniai mayfall už akademiškai, jei jie negali girdėti.

Aidėjimo trukmė : Ši vertė turėtų kristi nuo 0,5 iki 0,8 sekundes, ir kambarys turėtų būti lanksčios, kad būtų pateikti dar trumpesnis aidėjimo trukmė, jei klausos negalią vaikas prisijungia prie klasės.Tuo pačiu metu, jūs nenorite daug atspindžių, kad bus tiesiog laikyti garso per erdvę ir trukdyti kalbos aiškumą.

Garso izoliacija: Garsai teka į klasę, iš šalia esančių patalpose yra akivaizdus išsiblaškymas.Doorsand windowsare dažnai kaltininkas čia, ypač, nes mokyklose yra tikėtina, kad už lengvesni duris, kurios yra lengviau, vaikams naudoti, o ne sunkiųjų akustinio durų, kad bloko garso.

Triukšmas, trūksta dėmesio, mokytojo ir prasta learningenvironment,Ifeverything ne tyliai, jūs arba gauti triukšmo iš kitų klasėse ar tu negirdi, mokytojas kalbėti.Ji nori būti sunku mokytis, kad tipo aplinka.

Įrašymo

Akustinio skydo programos apima sienų ir lubų teatrai/kino teatrai, salės, namų kino, garso įrašymo studijos, transliacijos studijos, klasės kambarių/muzikos salės, restoranai, naktiniai klubai ir veikia puikiai beveik bet kokios vietos, kur kokybė akustika ir garso slopinimo sistema yra privalomi.

Cinama

Restoranas

Buveinė

Vieša Erdvė

Auditorija

Mes turime didelę patirtį gaminant įvairių modelių ir stilių plokštės.Sąrašas kažkam jūsų nuoroda tik.

Spausdinimo Stilius

Valymo Vadovas

Mūsų gaminiai yra itin patvarus ir reikalauja mažai dėmesio, norėdami išlaikyti savo gera išvaizda.Šviesos, dulkių reguliariai bus užkirstas kelias dulkių kurti ir labiausiai ženklai gali būti valomi su švelniu ploviklio tirpalu, po skalavimo ir sugeriamasis.Dėmės turėtų būti sprendžiamas pagal diagramą žemiau.

Jei jums reikia gaisro vertinta valdybos, mes galime pagal užsakymą.

Nuolatinė liepsną poliesterio pluošto akustinės skydelis praėjo ASTM E84 Klasė A.

Mes rinkos, tai čia tegul daugiau žmonių žino mūsų daiktų.Sveiki didmeninė.

(didmeninės punktas, panles sandėlyje pasikeisti kasdien.Supraskite mus, jei kai kurių spalvų sandelyje, bet ji bus pasirengusi greičiau. )

Kiekis 8Pcs
BE kampine krašto
Ugnies-atsparumas B Klasės
SQ Aikštės Krašto
Dydis 600X600X12MM
Eco-Friendly E0
N.R.C. 0.8-0.9
Medžiaga Kokybės Poliesterio
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai