1pc 105/115/125mm Diamond Saw Blade Kampas Malūnėlis Deimantinis Diskas, Skirtas Pjauti Keramikos, Porceliano Plytelės Deimantinis Pjovimo Diskas

€3.96

-10%

€4.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kampinis šlifuoklis hitachi, ašmenys diamond, kampinis šlifuoklis m10, smulkinimo peilis, deimantinis diskas porceliano, disko plytelių, diskiniai medžio, šlifuoklis medienai, diamond turbo, diskas šlifavimo medienos.

Savybės:

-Deimantų pjūklo ašmenys yra pagaminti su aukštos kokybės pramoninių deimantų, atlaiko tūkstančius kartų pjovimo be deformacijos ir pažeista, labai patvarus ir ilgą gyvenimą.

-Ji gali suteikti greitai, tiksliai, sklandžiai ir chip-nemokamai pjovimo patirtį už jus.

-Tiesiog atsukite varžtą rankenėlė kampinis šlifuoklis tiesiog vieta, mentės ir priveržkite varžtą sukdami rankenėlę pagal truktelėjimas, ir naudoti jį vieną kartą.Daugiau jokių sudėtingų įrankių nereikia.

-Tai deimantas pjauti yra suderinama su sauso ar šlapio pjovimo, ir parama labiausiai marmuro mašina, stendo pjovimo staklės, kampinis šlifuoklis, ir kt.Ji gali būti plačiai naudojami pjovimo, šlifavimo ar poliravimo granito, marmuro, betono, asfalto, aliuminio, porceliano ir stiklo.

Techniniai duomenys:

Tipas: Diamond Pjauti

Medžiaga: Deimantas

Spalva: Mėlyna

Maksimalus linijinis greitis: 4000 rmp

Kietumas: 100

Storis 1.2 mm

Dydis:125 x 22.23×10mm/115×22.23×10mm/105×20×10mm

Paketai:

1* Diamond Pjauti

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Ašmenų Medžiaga Deimantas
Sertifikavimo NĖRA
Disko Tipas Deimantinius Diskus
Modelio Numeris 105/115/125mm
Skaičius, Vnt 1 Vnt
Prekės Pavadinimas DOERSUPP
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai