LINKWELL Black Pasaulio Žemėlapyje Modelis PU odos Pieštuku Taurės Rašiklio Laikiklis Stalas Organizatorius talpinimo Atveju

€6.65

-19%

€8.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akiniai nuo saulės talpinimo organizatorius, stacionarių saugojimo skaidrus, spalvos pieštuku, katė stalčių, kaktusas ekranas, organizatorius pen mėlyna, šiaurės krepšelio, didelis žemėlapis turėtojas, pen aukso stovėti, plastikinis stalas organizatorius dėžutę.

LINKWELL Black Pasaulio Žemėlapyje Modelis PU odos Pieštuku Taurės Rašiklio Laikiklis Stalas Organizatorius talpinimo Atveju Produkto pavadinimas: Pen Turėtojas PH46 Dydis:3.3 x 3.3 x 4 cm (arba 8x8x10cm) Medžiaga: Kartonas + PU Odos Priežiūros instrukcijos: Jūs galite nuvalykite jį sausu skudurėliu, neturi atsirasti vandens, aliejaus ar alkoholio.Laikykite jį sausai ir švarus ------------------------------------------------------------------ Paaiškinimai: yra nežymus skirtumas tarp nuotraukos ir realus daiktas, kurį sukelia šviesos ryškumą.

1. Apie Laivybos

1.1 Esame daugiau nei laimingi galėdami derinti savo daiktus į vieną siuntą.

1.2 Laivybos draudimo nereikia, bet jei jums reikia, nedvejodami leiskite mums žinoti. 1.3 IMPORTO muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybą ir tvarkymas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

1.4 PRAŠOME patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1.5 Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, po mokėjimo gavimo.Ir dažniausiai tai bus pristatomos per 14 reikalas dienų JAV, 15-21 reikalas dienų į ES, AU ir t.t.Jei jums reikia jūsų prekė greičiau~, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos pašto išlaidos.

2. Po Pardavimo

Grąžina yra priimama, grąžinti arba lygi mainai per 14 dienų.Visas siuntimo išlaidas dėl grįžimo į pirkėjų.

3. Pasitenkinimo Garantija

3.1 Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.Mes siekiame pasiekti savo 100% pasitenkinimo.

3.2. Jei esate ne laimingas, prašome leiskite mums žinoti, PRIEŠ palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes padarysime viską, pagrįstai tikslinga, siekiant ištaisyti padėtį.

4. Susisiekite su MUMIS

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes jums atsakyti jums per 24 valandas, ir darome viską, kad išspręsti bet kokią problemą už jus.

Funkcija Eco-Friendly
Naudoti-2 Rašiklio Laikiklis
naudoti-4 Organizatorius
spalva Įvairiaspalvis
Naudoti kanceliarinės prekės
Dydis, colių 3.3 x 3.3 x 4 cm
naudoti-1 Namų Dekoras
naudoti-3 laikymo dėžutė
Modelio Numeris PH46
Talpa 0.64 L
Medžiaga PU
Dizainas Šviesi
Formos ROUND
Tipas Dėklai & Dėžes
Grotelės Kiekis NĖRA
Technics SPAUSDINTI
Apkrovos NĖRA
modelis Blizgios spalvos
Prekės Pavadinimas LINKWELL
Specifikacija 8x8x10cm
Stilius Pastoracinės
Produktas Biuro Organizatorius
Dydis, cm 8x8x10cm

Panašūs produktai