Už " mitsubishi 6D34 6D34T visą tarpiklis rinkinį su cilindro galvutės tarpinė alyvos sandariklis

€126.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: azus rog telefonas 3, "samsung nx300, kuro stūmoklis, kubota, td07, ulonas, td07 turbo, outland, 100mw lazeris, 1151 procesorius.

Evictory Dyzelinas Atsarginės Dalys Co.,Ltd " Už " Mitsubishi 6D34 visą tarpiklis nustatyti cilindro galvutės tarpinė vožtuvas alyvos sandariklis Naudojimas:Sunkvežimių,Ekskavatorių, DHL Nemokamas Pristatymas į duris, Daugiau 6D34 variklio dalys, skirtos parduoti mūsų sandėlyje: turime stūmoklių,stūmoklių žiedas,cilindrų linijinės,visas tarpinių komplektas,vandens pompa,tepalo siurblys, pagrindinis guolis,jungiantis lazdele guolis,alkūninis velenas,įpurškimo,veleno cilindrų galvutės,cilindrų bloką ir pan Norėdami sužinoti daugiau apie mūsų įmonę,prašome google Evictory dyzelinas Atsarginės Dalys perskaitykite prieš tai, kad:

* Tik pristatymas per DHL ar FEDEX arba UPS arba TNT ar AVS standartinė paslauga.Paprastai 3-4 dienų JAV ir Europoje. 5-7 dienas į Pietų Amerikos.

* Mūsų kainos neapima muitų mokesčius, kai pirkėjas gauna prekes.Muitų tarifus, pirkėjo pusės yra nuspręsta apmokestinti pagal paskirties šalį.

* Grąžinimo politika: Mes tik grąžina gerą vertė be siuntimo išlaidų, muitinės et.Ir pirkėjas bus atsakingas už grąžinimo laivybos kaina.

* Mes dispactch per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo per PAYPAL

* Mano kontaktai būdas:

6D34 Tarpinė
Modelio Numeris 6D34
Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas Evictory

Panašūs produktai