ABDL Suaugusiųjų Vystyklų Meilužis Mielas Spausdinti Modelius Elastinga Juosmens Vystyklų DDLG Suaugusiųjų Kūdikių Onesies Absorbcijos 6000ML Vystyklų

€27.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: abdl kūdikių, suaugusiųjų deco žindukas, abdl, plakatai diabolik mėgėjams, abdl vystyklų, kūdikių vystyklų, kūno šarvai, abdl romper, abdl suaugusiųjų šlapimo nelaikymas, suaugusiųjų vystyklų abdl.

RM8531866639823100 Apie šį produktą

Specialios aukštos kokybės medžiagos-ABDL sauskelnės yra pagamintos iš CMT neaustinės medžiagos.Ši medžiaga yra stipresnis nei PPE plastiko, tai nėra lengva patekti, ir spausdinimo spalva yra labiau ryškus.

Sugeriančius talpa: dieną ar naktį apsauga, didelės talpos-6000ml, šiuo metu rinkoje su didelės talpos!

Minkštas vidinis sluoksnis-vidinis vystyklų yra pagaminti iš grynos medvilnės, kuri gali švelniai paliesti jūsų oda nepažeista oda, ir greitai sugeria drėgmę, kad jums sausos visą dieną.

Elastinga Juosmens-Vystyklai yra tik vienas dydis, bet tinka dauguma žmonių!Nes tai vystyklų yra suprojektuoti su elastinga juosmens.

Super mielas modelis-mūsų suaugusiųjų vystyklų spausdinimo modelis yra daugiau ryškus ir šviesus!Nes mes naudoti specialių kompozitinių medžiagų.

Yra 7 vnt. vienoje pakuotėje.

Medžiaga Ne-Audiniai
Tipas Suaugusiųjų Dydžio Vystyklų
Lytis Unisex
Elemento Tipas Ginklai Ir Šarvai
spalva Daugiaspalvis
Pavadinimas Suaugusiųjų Didelio Dydžio
Specialios Paskirties Kostiumai
Stilius Suaugusiųjų Vystyklų
Vartotojas Suaugusiųjų
Funkcija suaugusiųjų kūdikių vystyklų

Panašūs produktai