N_eye 8MP 4K Wireless IP Camera Pan/Tilt Dome 2MP, Patalpų Dviejų krypčių Garso, VAIZDO Kamera, WiFi Kūdikio stebėjimo Vaizdo Apsaugos Priežiūros

€12.90

-68%

€41.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , 360 kamera laipsnis, 4k veiksmo kameros, fri visos, kamera secur, 6 vaizdo kamerų sistema, kamera ip dahua, kūdikio stebėjimo monitoriai, stebėti, aliuminio pyragas visos.

Q: Kaip prijungti šis Kūdikis Monitorius su WiFi ?Prašome žiūrėti video ir sekite instrukcijas.

Ką gali WIFI Namų Apsaugos Kamera padaryti už jus?

Žiūrėti Vaikas:

Jūs praleisti savo kūdikį visą laiką, kai esate toli nuo namų?

Koks jūsų vaikas daro, kai esate antoher kambarys?

Su šiuo kūdikių kamera, kūdikis tiesiog kaip ir jūsų išmaniajame telefone.

Bet kada, bet kur, kaip ilgai, kaip jūs norite turėti išvaizdą.

Žiūrėti Vyresnysis:

Ne kartą kartu su savo tėvais?

Vyresnysis kameros gali padėti, pamatyti seniūnai, bet kada, bet kur ant jūsų telefono.

Žiūrėti naminiai gyvūnai:

Kai aš ne namie, aš noriu pamatyti, ką mano mylimas augintiniai daro?

Su šiuo pet kamerą, galite peržiūrėti juos, nesvarbu, kur esate.

Žiūri namo:

Mano namai saugūs, o aš tikiu, darbo ar atostogų metu?

Vidaus kamera, nereikia nerimauti, kad nebėra, tiesiog išimkite telefono žiūrėti savo namuose.

Žiūrėti parduotuvės:

Jūs negalite apmokėti attantion prie kiekvieno kampo jūsų parduotuvėje?

Let ' s wifi kamera jums padėti!

Wifi Kameros Savybės: Nuotolinio Valdymo Pan ir Tilt Infraraudonųjų spindulių Naktinis Matymas iki 16 pėdų Dviejų krypčių domofonas - Palaiko "Iphone", "Ipad", "Android" išmaniojo telefono nuotolinio stebėjimo Live view - Standartas, arba HD rezoliucijos variantas, kad tilptų įvairių tinklo aplinkoje

Techniniai duomenys: Vaizdo Jutiklis: Spalvos CMOS jutiklis Ekrano rezoliucija: 1920x1080 (2MP) Belaidžio: 2.4 G WiFi (NE remti 5G WiFi) Objektyvas: 3.6 mm Vaizdo suspaudimas: H. 264 Naktinio matymo: 6 Taškus infraraudonųjų spindulių šviesos, IR atstumas: 5 metrai(16ft) Galios DC: 5V Energijos sąnaudos: Pan&Tilt: Horizontalus:355°& Vertikalūs:110 įvairūs instaliavimo Būdai

Jūs galite įdėti wifi saugumo kameros ant stalo ir sureguliuoti žiūrėjimo kampu į jūsų poreikius, arba imtis plastikinio išjungti ir padėkite jį ant sienos arba ceilling su komplekte varžtai.

Kiekvieno fotoaparato pakuotė: 1x wifi smart security camera 1x tvirtinimo varžtas maišelis 1x bazės nustatymo kamera 1x power adapter 1x maitinimo laidas 1 x Vartotojo instrukcija su video gidas

IP kamerų Privalumas: ✔protingų Namų Apsaugos Kamera: Jums bus suteikta galimybė stebėti kas vyksta jūsų namuose per tiesioginių arba įrašytų vaizdo įrašų, kuriuos programėlę "Iphone", "Ipad" ir Andriod išmanųjį telefoną.Puikus pasirinkimas kūdikio stebėjimo kameros, pet kamera, auklės kamera, patalpų kamera, vasarnamį, stebėsenos, arba taikyti verslo, biuro, parduotuvė, restoranas, priėmimo stebėjimo kameros. 30 Dienų be jokio vargo Pinigų grąžinimo Garantija, gauti vieną dabar, norint padidinti saugumo lygį, savo turtą ar daugiau turėti įdomus su savo gražių vaikų, gyvūnų. ✔1080P HD Vaizdo įrašus ir Naktinis Matymas: 1080P aukštos raiškos iki 2 megapikseliai (1920*1080), gali pateikti jums visiškai aišku, nuotraukas ir vaizdo įrašus.Built-in infraraudonųjų SPINDULIŲ šviesos iki 16-pėdų, gali automatiškai įjungti nakties režimą, kai šviesos užgęsta, niekada nepraleisite momento, dieną ir naktį. ✔Dviejų krypčių Garso ir Pan Tilt : fotoaparatas turi integruotą garsiakalbį bei mikrofoną, galite kalbėti ir klausytis per app.Kalbėti gauti kieno nors dėmesį, ar pasakyti, kad šuo išlipti sofos.Jūs galite kontroliuoti kameros visos 355°& tilt 110°sukasi apie savo mobilųjį telefoną, kad būtų pasiekti visą vaizdą savo namuose. ✔SD Kortelės Saugojimo ir Kelis Įrenginio Funkcijos: vaizdo kamera yra su TF kortelės lizdas, apsaugoti savo vaizdo įrašus į " micro sd kortelė (max 128 GB, nr. kortelės ateiti su kamera), savo vaizdo turinį ir prieigos vaizdo istorijos, bet kuriuo metu.Jūs galite įdėti wifi kamera ant stalo arba pritvirtinkite jį prie sienos arba ceilling su įtraukti bazės ir varžtai. ✔SVARBU žinoti: 1) Po maitinimo, prašome palaukti, 44s, kol mėlyna lemputė mirksi greitai, tada pradėti konfigūruoti 2) Prašome kreiptis telefono tūris ir įdėti savo telefoną prie fotoaparato(per 3ft), kai prijunkite fotoaparatą pirmą kartą. 3) Jei negalite prijungti fotoaparatą prie savo telefono, spauskite mygtuką "RESET" daugiau nei 5s, atlikite smart pridėti dar kartą. 4) fotoaparatas palaiko 2,4 GHz wifi, nepalaiko 5 ghz wifi.

Savybės: Nuotolinio Valdymo Camera Pan/Tilt Slydimo jūsų pirštus ant ekrano, kad namų stebėjimo kamerą pasukti Aukštyn/Žemyn/Kairėn/Dešinėn, peržiūrėti visus angelas norite.

Stebėti iš Kelių Įrenginių

Keli vartotojai galės peržiūrėti patį fotoaparatą kartu su įvairių prietaisų visur.

Judesio aptikimo ir Signalizacijos Judesio Įrašymo detectionworks puikiai su App Pranešimą, Signalizacija, įsitikinkite, kad jūs visada pirmasis gauti informuotas, kai viskas vyksta.

Dvikryptis Audio

Dvipusis Garso su built-in mikrofono leidžia jums sklandžiai pokalbiai per NEYE 3C Programą, kur būtų galima atremti nepageidaujamų svečių ir interaktyvių su jūsų kūdikis arba pet laisvai, suteikia didelį komfortą vienas jūsų rūpi.

Smart naktinio matymo infraraudonųjų spindulių, aišku naktį

Naudoti paslėptą protingas infraraudonųjų spindulių šviesos, nakties poveikio, pvz., dienos metu, built-in IR-CUT, automatinis perjungimas tarp dienos ir nakties, rūpintis kūdikio augimą.

N_EYE Dome Kamera naktinio regėjimo funkcijų "neinvaziniai' 940mm infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris veikia net tamsi, netrukdant tiems, stebimas.Ji taip pat yra pažangi sistema, siekiant užtikrinti aiškią ir aukštos kokybės vaizdus, dieną ir naktį.

Realaus laiko nuotolinis stebėjimas

Paramos mobilusis telefonas / kompiuteris / pad nuotolinio peržiūra, "IOS", "Android" sistema palaiko,Tuo pačiu metu, ji ateina su AP viešosios interneto prieigos taškas.Ji taip pat gali būti stebimi mobiliojo telefono, kai tinklas yra atjungtas.Jei aplinka ne tinklo arba staiga atsijungia, galite naudoti mobilųjį telefoną prijungti prie prietaiso AP hotspot žiūrėti stebėjimo langas.

spalva Balta
technology1 Centrinis
Prekės KODAS PTZ002a
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Maitinimo Šaltinis(V) 5V
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Žiūrėjimo Kampas 360°
Maitinimo Šaltinis Normalus
Matmenys (L x W x D)(mm) 120*87*87mm
Technologijos Centrinis
Sienos Laikiklis Lubų
Tipas IP Kameros
TF Kortelė NĖRA
Aukštos Raiškos 1080p(full-hd)/960p
IR Atstumas(m) 5-10m
Megapikselių 2MP
Modelio Numeris S1
Technology2 Pan / Tilt / Zoom
Jutiklis CMOS
Įrengimas Normalus
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Stilius Dome Kameros
Specialios Funkcijos Dvikryptis Audio
Garso Išvesties Dvipusis Garso
Jutiklis Prekės Omnivision
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.1 LUX
Energijos Sąnaudos(W) 5W
Saugojimas 128G
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Prekės Pavadinimas N_eye
Palaikomos Operacinės Sistemos Windows 2003

Panašūs produktai