Karinis Kompasas Vyras Žiūrėti Prabangos Prekės Vandeniui Skaitmeninės Žiūrėti Linkę Led Elektroninio Sporto Žiūrėti Paauglys hombre

€13.28

-29%

€18.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atlas karinės žiūrėti, bs vandeniui žiūrėti, Kompasas, atveju papilş, ranka nh35, suutoop sporto žiūrėti, kompasas skmei, žiūrėti casio, lytėjimo laikrodžiai paauglys, žiūrėti san.

Karinis Kompasas Vyras Žiūrėti Prabangos Prekės Vandeniui Skaitmeninės Žiūrėti Linkę Led Elektroninio Sporto Žiūrėti Paauglys hombre

Visa Informacija Gamintojas: Addies Laikrodžiai kategorijų:Vyrai Žiūrėti stilius:Karo Lauko Sporto Žiūrėti Savybės: Auto Data, Kartotuvas, Amžiną Kalendorių, Žadintuvą, Atsparus Vandeniui, LED ekranas, Atsparios Smūgiams, Atgal Šviesos,kompasas Dydis ir svoris žiūrėti ilgis:apie 26cm Ciferblato skersmuo: apie 55mm Juostos plotis:apie 22mm Surinkite storis:apie 17mm Žiūrėti svoris: apie 160g Pakuotė: Paprasta PVC Maišelis /Small dovanų dėžutėje Pakuotės:1X žiūrėti/1X žiūrėti+box Apie reguliavimas dirželis: Jūs galite pritaikyti dirželio ilgį pagal sugriežtinti arba atsipalaidavimas Velcro dirželis (prašome patikrinti mūsų produktų video) (Dydis yra matuojamas vertus,gali būti 1cm-3cm klaidos,nuoroda tik.Prašome suprasti)

Atsargumo priemonės 1. Jei esate rusijos klientas, prašome palikti savo vardą ir pavardę. 2. Brazilijos klientams reikia pateikti savo asmens mokesčių mokėtojo(CPF) 3. Muito ar importo mokestis Ankščiau pateiktas sąrašas kaina nėra jokių mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už muitus ir importo mokesčius savo šalyje.Grąžinamoji išmoka 1.Jei jums grįžti produkto kokybės garantija.Siųskite mums nuotraukas ar dokumentus, siekiant tai įrodyti. 100% mes grąžinsime.Be to, mes bus atsakingas už siuntimo išlaidas. 2.Mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką, jei elementas, kurį gavo skiriasi nuo aprašymas. (1)grąžinamoji išmoka bus padaryta po to, kai gausime vėliau kokybės prekės.Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant bet kurį elementą. (2)siuntimo išlaidas siuntėjo nėra grąžinamas ir vėliau, laivybos kaina turi būti sumokėta iš jūsų pusės.Ačiū už svarsto.Garantija 1. Mes garantuojame, kad viską, ką mes parduodame, yra autentiški. 2. Atsakyti į jūsų klausimus per 12 darbo valandų, visada jūsų laukia čia! 3. Mes patikrinkite, ar visi laikrodžiai ir laikrodžių neapgadinta prieš pristatymas.

Pristatymas:

1. Visi produktai bus išsiųstas 3-7 dienas po apmokėjimo.Jei nėra ypatingų aplinkybių, mes susisieksime su jumis per www.adeira.lt pirmą kartą.Atkreipkite dėmesį į www.adeira.lt pranešimus. 2. Numatytasis logistikos metodas: pristatymo būdą (nemokamai): www.adeira.lt Standartinis Pristatymas.www.adeira.lt Standartinis Pristatymas: 10-45 darbo dienų.(Atkreipkite dėmesį: dėl muitų ir oras, ar laivybos sezonams, pavyzdžiui, Kalėdų, pristatymo laikas, skirtas jums.Prašome palaukti šiek tiek ilgiau.) 3. Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas. 4. Jei nesate patenkintas su elementą, dėl bet kokios priežasties, jį grąžinti per 7 dienas Gavusi, tai turės būti pakeisti ar grąžinami. 5. Jei produktas turi visus kokybės problema, mes siūlome visa grąžinamoji išmoka. 6. Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.

Komentarai:

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavę elementą. 2. Nes jūsų komentarai yra labai svarbi mūsų verslo plėtra. 3. Mes, priklauso nuo patenkinti mūsų klientų sėkmės.Mes vertiname kiekvieną klientą.Todėl jūsų komentarai yra labai svarbus mums. 4. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos, imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių, mums bus malonu padaryti tą patį už jus. 5. Susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 Žvaigždučių) komentarą.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir palikti laimingas pirkinių aplinką čia. 6. Dėkojame už jūsų supratimą!Susisiekite su mumis: 1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos, nedvejodami susisiekite su mumis. 2. Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl www.adeira.lt TradeManager arba rašykite mums. 3. Susisiekti su mumis bet, kurio metu.Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.

Atsparus vandeniui, Draugiškas priminimas:

1.Ne žiūrėti, turėtų būti dėvimi susisiekti su karšto vandens garai (pavyzdžiui, karšto wter vonia, sauna, etc) 2.Venkite naudotis juo tuomet, kai temperatūra labai skiriasi.Temperatūrų skirtumas bus kondensatas su oro drėgmės žiūrėti, kurie bus sukelti vandens įleidimo ir vandens rūko kondensacijos.Jei nėra rūko žiūrėti, prašome kreiptis į profesionalus laikrodžių taisymo departamento, kad chleaning ir techninės priežiūros kuo greičiau. 3.Žiūrėti yra tikslusis artėjimas.Prašome imtis gerą rūpintis ji.Gero naudojimo babits gali padidinti gyvenimo trukmę jūsų žiūrėti, ir blogų įpročių, bus sutrumpinti gyvenimo trukmę jūsų laikrodžio.Dažnai užduodami klausimai: 1. Kaip jūs darote, jei yra vanduo viduje žiūrėti?Jei yra tik nedidelis kiekis vandens garų viduje žiūrėti, vandens garai bus automatiškai išnyksta per tam tikrą laiką, arba naudojant žiūrėti savo riešą aukštyn kojom, dviem valandomis vėliau, vandens garai bus automatiškai išnyksta.Jei yra keli lašai viduje žiūrėti, jums reikėtų taisyti kuo greičiau. 2. Speciali Pastaba: Visiškai automatinis mechaninis laikrodis, remiantis arm judėjimo ir automatinė likvidavimo, todėl ji turėtų būti daugiau nei 8 valandas per dieną, siekiant užtikrinti tikslumą ir punktualumą.Dalis mechaninė automatinė žiūrėti grandinę, taip pat galite rankiniu būdu grandinėje energijos papildymo būdas yra, kad sąlygų mygtukai ne imti 15 Ratą laikrodžio rodykles?Tai ne automatinis grandinės rankinis ir automatinis mechaninis laikrodis, jis negali būti kompensuojamas pavarų grandinės, kurių energijos. 3 įspėjimas (mechaninis laikrodis): Rodyklė laikrodis ne 8 p.M.Iki 4 p.M.Kitą dieną, nėra nurodyta, kalendorius, savaitės greito rinkimo mygtukais ir paspauskite mėnesius.Priešingu atveju, jis bus rodomas, kad reiškinys kalibravimo yra veiksmingas ir gali sukelti greito rinkimo mygtukai turi būti sugadintos, paspauskite dar kartą, kad judėjimas bus sugadintas.Mechaniniai laikrodžiai turėtų pasitraukti iš televizijos, kompiuterių ir kitų dalykų, su magnetinius laukus, taip, kad nedarytų įtakos darbo laikrodis.

Item4 led elektroninio sporto žiūrėti
Atsparumas Vandeniui Gylis 5Bar
Item11 Kompasas žiūrėti
Juostos Ilgis 26cm
Grupė Medžiagos Tipas Nailonas
Judėjimas Skaitmeninis
Item6 elektroninių laikrodžių vyras
Funkcija šviesos rankas
Stilius Sportas
Byloje Formos ROUND
Juostos Plotis 22mm
Item9 žiūrėti karinės vandeniui
Dial Lange Medžiagos Tipas Akrilo
Item3 skaitmeninis žiūrėti paprastai
Item8 karinės laikrodis su kompasu
Modelio Numeris MANO-1605JF
Item10 žiūrėti baseinas
Ciferblato Skersmuo 55mm
Kilmės KN(Kilmės)
Item1 žmogus laikrodis su dienos ir datos
Byla Storis 17mm
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Elemento Tipas Skaitmeniniai Laikrodžiai
Bylos Medžiaga Guma
Užsegimas Tipas Paslėptas Užsegimas
Item5 elektroninių žiūrėti paauglys
Prekės Pavadinimas Addies
Item2 vyras žiūrėti prabangos prekės
Item12 žiūrėti karinės
Item7 elektroninių žiūrėti

Panašūs produktai