Aliuminio Plaukų Džiovintuvas Organizatorius Wall Mount Vonios Kambarys Stelažo Lentynos, Plaukų Džiovintuvas Turėtojas Stovo Organizatorius Vonios Kambario Aksesuarai

€4.95

-51%

€10.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hecare vonios kambarys organizatorius, plaukų džiovintuvas, lentynos organizatorius, vonios kambarys shelv, plaukų džiovintuvas turėtojas, Vonios lentyna, akių organizatorius dušo, lentelėje lentynos organizatorius, etagere saugojimas, rūpintis gamta.

Savybės:

1. Rodoma medžiagų:plaukų džiovintuvo laikiklis yra pagamintas iš labai tvirtos vietos aliuminio medžiagos, anoduoti ir poliruoti atsparūs korozijai.

2. Taupykite pinigus: Spiralės dizainas turi plaukų džiovintuvas ir trukdo jai judėti, laikymo plaukų garbanojimo/tiesinimo geležies, taigi jums nereikės netyčia įrašyti save į jį.

3. Lengvas montavimas: Lengvai įdiegiama vonios arba kabineto sienos su įtraukti aparatūros.

Aprašymas:

Šios vonios kambarys talpinimo užtikrina, kad tokie priedai, kaip plaukų ištiesinimo priemonės ir plaukų džiovintuvai visada sausoje vietoje ir paruoštas naudoti.

Techniniai duomenys:

Spalva: sidabro, juoda (neprivaloma)

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Pakuotė:

1 * Plaukų Džiovintuvas Turėtojas Stovo

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Pakopų skaičius Vieno Lygio
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Plaukų Džiovintuvas Turėtojas Stovo
Prekės Pavadinimas Cimiva
Sertifikavimo NĖRA
Įdiegti Stilius Varžtą Įterpiant Tipas

Panašūs produktai