SIANCS Didelis Žaidimų Kilimėlis Kietas Juoda Full Moon Vilkas Pelės mygtukai Žaidėjus XL Fiksavimo Krašto, Ne Slysti Nešiojamas Nešiojamojo kompiuterio Stalas Kilimėlis

€7.90

-14%

€9.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: persų pelės mygtukai xl, pelės kilimėlis, juoda kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, komiksų pelės mygtukai, minkštas xl pelės mygtukai, didžiulis kilimėlis juoda, larg pelės mygtukai, lauke gamer, gamer kilimėlis.

Produkto Aprašymas 1.Saugo didelę teritoriją savo stalo nuo įbrėžimų ir išsiliejimo 2.Patogi poilsio paviršių jūsų rankas, o rašyti, rašyti, arba, naudodami pelę. 3.Medžiaga: Guma + audiniu 4.Storis: apie 1,5 mm 5.Savybės: absorbentas, orui, galima plauti PASTABA:Prašome atidžiai perskaityti prieš perkant 1. Pelės padas priklauso aukštos temperatūros šilumos perdavimo, ir paviršiaus pelės mygtukai yra medžiaga, ir turi grūdų.Taigi, aiškumą ir ryškumą, pelės mygtukai yra ne taip gerai, kaip kompiuterinė grafika. 2. Pelės mygtukai yra išspausdinta daugiau nei po 200 laipsnių aukštos temperatūros.Tik gavo gumos skonis bus šiek tiek didesnis, įdėti jį į kietas ir vėdinamoje vietoje, už kelių dienų bus neturi skonio.

Feature7 kilimėlis žaidėjus vilkas
Produktų Statusas Sandėlyje
Feature6 Sąsiuvinis gamer
Feature3 pelės padas gamer
Modelio Numeris kilimėlis
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas FFFAS
Feature5 stalas kilimėlis
Stilius su Riešo Poilsio
Medžiaga Guma
Feature1 didelis pelės mygtukai
Feature4 kilimėlis
Feature2 pelės mygtukai

Panašūs produktai