NBNLGA 3/5" apvalaus stiliaus 4-hole dramblio kaulo mygtukai dervos 150pcs "PASIDARYK pats" siuvimo mygtuką 15mm drabužių priedai

€4.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mazda 323 1999 galiniai, lemputė xenon h27 6000, clapier lepin beton, vyrai kailis atvartas smeigtukai, legoe ninjago veidai, legoe sandėliavimo lentelė, legoe filmą laikrodžiai, metcon 4 kamufliažas, metell skaičius karoliukai.

Pagrindinis Prisistatymu

@Medžiaga: Derva mygtukai @Dia dydis:15mm&3/5". @dramblio kaulo, kaip parodyti. @Visos nuotraukos yra iš tikrų objektų,prašome patikrinkite, spalvą ir formą.gal tai rodo, šiek tiek skirtumas,prašome suprasti.

Pristatymas

@ Registruotų stebimų sklypo užtruks apie 10-45 dienas, daugiausia paskirties. @ Tarptautinės Express užtruks apie 3-7 darbo dienos į paskirties vietą. @ Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $200,iš viso mes pasistengsime atnaujinti pristatymo būdą. @ Mes nuolat teises reguliuoti geriausias būdas IŠREIKŠTI.nes mes tik nustatyti, DHL/EMS nuoroda.kitokia tvarka,Gal ir mes išsiūsime UPS/FEDEX/ARAMEX/SF ir pan.

Mokėjimo

@Prašome pabandyti kasos siekiant, kad jis buvo išsiųstas ne anksčiau laiko. @Prašome patikrinti, prekybos vadovų, jei bet kuris mokėjimo būdus klausimus. @Prašome susisiekti su manimi pakoreguoti užsakymo sumą, jei norite pakeisti siuntimo būdas, arba jūs norite pakoreguoti užsakymo kiekio, kiek norite.

Po Parduodamas

@Mes atkreipti dėmesį į kelio sklypo visos transporto. @Bet laivybos problema nedelsdama,prašome susisiekti su manimi pirma, o ne perduoti ginčą. @Jei produktai problemos,prašome susisiekti su manimi išspręsti per daug. @Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi.

Produkto Tipas Mygtukų
Funkcija Nikelio-Nemokamai
Mygtuko Tipas 4 Skylių Mygtuką
Prekės Pavadinimas ZOTFEL
Stilius flatback
Plastiko Tipas Nailonas
Medžiaga Derva
Apdaila NĖRA
Modelio Numeris NBNLGA
Formos ROUND
Technics Dažyti

Panašūs produktai