Kolageno Milteliai Odos Balinimo Blizgučiai Veido Festivalis sudaro Baltymų Papildas Vandens Kiekis Vilkinti Senatvėje Tablečių Joyero .

€43.65

-5%

€45.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: makiažas, dažų tabletę "samsung", baltymų milteliai, kolageno marin, nagų pigmentas, Kūno Blizgučiai, baltymų, kolageno, korėjos makiažas rinkinys, išrūgų baltymai.

Vaidmenį kolageno: 1. Drėkinamasis vanduo, balinimo ir šviesos dėmės ant odos, kolageno yra "pavasario", kuris lemia odos elastingumą ir kompaktiškumas odos.Unikaliu trigubos spiralės struktūrą, želatina galima užfiksuoti iki 30 kartų, ir vandens, kad oda drėgna, blizgus ir švelnus ilgą laiką.Be to, ji gali pasiekti tikslą, balinimo ir šviesos dėmės, slopindamas gamybos melanino. 2. Atkurti elastingumą ir atitolinti senėjimo Kai kolageno patenka į odą, ją galima remontuoti elastinga pluoštinių tinklas sulaužytas senėjimo, atkurti odos elastingumą, ir, kad būtų lankstus ir visiškai.Be to, kolageno gali pašalinti laisvuosius radikalus organizme, antioksidantas įvairiais būdais, ir sulėtinti odos senėjimo. 3. Sugriežtinti odą ir remonto baudos linijos, Kai kolageno patenka per odą, audinius, jis gali greitai užpildykite vietos žlugimo, pagerinti relaksaciją, sugriežtinti odą, sumažinti raukšles ir išlyginti smulkias linijas. 4. Fiksavimo Kalcio Stiprių Kaulų Kolageno baltymai sudaro kalkinės priedą tinklo užrakinti kaulų kalcio ir išvengti kalcio praradimo.Ji gali veiksmingai remonto sąnarių kremzles, atkurti tepti sąnarių kremzlės paviršių ir sumažinti trintį. 5. Krūtys, hip kėlimo ir krūties pastato unikalus hidroksiprolino į kolageno turi funkcija perkančiosios jungiamojo audinio.Ji gali sugriežtinti prarasti audinių, paramos žuvo krūtų, ir, kad krūties aukštas, minkšta ir elastinga. 6. Minkšti ir blizgantys nagai Nagai yra nuobodu ir nuobodu, ir plaukai paprastai bifurcate, kuris gali būti patobulintas, papildydama kolageno tablečių.

Komponentas Kolageno Milteliai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kūno Blizgučiai
NET WT 90g
Tipas blizgučiai
Kiekis 999
Naudoti Įstaiga

Panašūs produktai