Aukštos Kokybės Pakuotėje 10 X Moterų Luer Jungtis Smailas Švirkštų Montavimo Jungtis (Polyprop) Luer Lock Parinkti Jungtis

€5.34

-4%

€5.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: luer vamzdis, jungtis švirkštų, luer adata, luer, moterų luer, Jungtis, moterų sankabos montavimo, montavimo sankabos vyras, montavimo luer, luer lock plastikinis adapteris.

Aukštos Kokybės Pakuotėje 10 X Moterų Luer Jungtis Smailas Švirkštų Montavimo Jungtis (Polyprop) Luer Lock Parinkti Jungtis

Dozavimo patarimai,Dozavimo patarimai,Dozavimo patarimai, Dozavimo patarimai,Dozavimo patarimai,Dozavimo patarimai,Dozavimo patarimai,Dozavimo patarimai,Išdavimo

Moterų Luer Jungtis Švirkštų Montavimo Jungtis (polyprop)

Pagamintas iš medicininio klasės polipropileno , atsparių aukštos temperatūros, korozijos , organinių tirpiklių, gali būti sterilizuotas su max. 140 celsijaus .Dvigubos spiralės sukurtos, nuotėkio įrodymas, kai užsifiksuos vietoje.Tinka Mūsų Asortimento Luer Lock Švirkštai.

Pastaba: luer švirkštų montavimo nebuvo sterilizuota, jei būtina, jums reikia padaryti sterilizacija sau po jų gavimo.

Produkto specifikacijos: 1.6 mm (1/16 colio) 2,4 mm (3/32 colio); 3.2 mm (1/8 colio); 3.9 mm (5/32 colio); 4.8 mm (3/16 colių); 6.4 mm (1/4 colio); Gaminio medžiaga: PP (polipropileno), Produkto spalva: skaidri spalva PP Šiluminių savybių: gali būti sterilizuotas, kai temperatūra yra virš 120 laipsnių Celsijaus, sąlygomis jokia išorės jėga, 150. Embrittlement įvyksta ne mažiau nei -20. Streso testas: 1, 2mm*4mm silikoninės žarnos, PVC žarnos, kai naudojamas, spaudimo 300Kpa, ryšys yra vandenyje be burbuliukų susidarymo.Kai naudojamas su PU 2mm*4,5 mm žarnos, slėgio 300Kpa, ryšys yra vandenyje be burbuliukų susidarymo. 2 su 3mm*5mm arba 3mm*6mm silikoninės žarnos, PVC žarnos, kai naudojamas, spaudimas 300Kpa, ne burbuliukai, vandens gaminti.Kai naudojamas su PU 3mm*5mm žarnos, slėgio 300Kpa, ne burbuliukai, vandens gaminti. 3 su 4mm*6 mm arba 4mm*7mm silikoninės žarnos, PVC žarnos, kai naudojamas, spaudimas 300Kpa, ne burbuliukai, vandens gaminti.Kai naudojamas su PU 4mm*6mm žarnos, slėgio 300Kpa, ne burbuliukai, vandens gaminti. 4 su 5mm*8mm arba 5mm*9mm silikoninės žarnos, PVC žarnos, kai naudojamas, spaudimas 300Kpa, ne burbuliukai, vandens gaminti.Kai naudojamas su PU 5mm*8mm žarnos, slėgio 300Kpa, ne burbuliukai, vandens gaminti. 5-6mm*9 mm arba 6mm*10mm silikoninės žarnos, PVC žarnos, kai naudojamas, spaudimo 300Kpa į vandenį be burbuliukų susidarymo.Kai naudojamas su 6mm*8mm arba 6,5 mm*10mmPU žarnos, slėgio 300Kpa, ne burbuliukai, vandens gaminti.Cheminis stabilumas: Rūgščių, šarmų, druskų, alkoholio, fenolių, aldehidų ir ketonų yra atsparus daugumai organinių tirpiklių.Naudojimo spektrą: Biocheminė analizė, vandens kokybės tyrimas, ląstelių kultūros, aplinkos aptikimo, spausdinimas, spausdinimo rašalas, šilumos projektavimas, slėgio kalibravimą, slėgio matavimas.Šaldymo, dezinfekavimo, mokymo, mokslinių tyrimų, eksperimentų, dantų gydymas, įranga, ir daug kitų bendrų sričių.Ypač kai tiksliojo mokslo prietaisai ir įranga, įvairių paraiškų buvo gauta žemo slėgio dujos-skystis skysčio sistema.Išvaizda: lygaus paviršiaus, be galąstuvas, plaukioja krašto, didelės deformacijos, normalus spalvų be plaukų geltona plaukus juodai.

Pakuotės ir Krovinio PAKUOTĖ:

Standartinis eksporto kartono pakavimui.PRISTATYMO TERMINAS:

3-8 dienos patvirtinę užsakymą,išsamiai pristatymo data turėtų būti nuspręsta, atsižvelgiant į

gamybos sezoną ir užsakymo kiekio.Įmonės Informacija

Ningbo VMATIC Skysčio Kontrolės Industry Co., Ltd " yra specializuotas gamintojas ir eksportuotojas skirstymo sistemas ir įrangą visų pramonės šakų.Visi skysčiai gali būti tiksliai atsisakyti arba oro slėgio ar mechaninė jėga.Mes pasiryžę paduoti projektavimą, kūrimą, gamybą ir pardavimą.Mes turime 10 pagrindinių serija mūsų produktus, atitinkama klasifikacija pagal kokybę ir funkcijos, kt.Kiekvienas iš mūsų daiktų yra laikėsi teikdami, kad visos įmonės, yra ekonomiškai efektyvus sprendimas, kad reikia atsisakyti skysčiai ir pastos kontroliuojamu būdu.

Visi skysčiai gali būti tiksliai atsisakyti arba oro slėgio ar mechaninė jėga.Mes tiekiame paprasta vertus, ar stendo balionėlių už bendroji dalis medžiagų iš automatinių robotų skirstymo sistemas su vizija pripažinimo ir skaitiklio-mix įranga, du-dalis medžiagų, tokių kaip epoksidinės dervos.Visą eilę keičiami švirkštai, statinės, adatas ir patarimai yra taip pat prieinama.

Mūsų gaminiai tinka daugeliui programų, įskaitant Medicinos, Elektronikos, Papuošalai, Automobilių ir bendroji pramonės OEM surinkimo operacijas.

Mes esame įsipareigoję teikti mūsų klientams aukštos kokybės prekių ir geros vertės už pinigus, kurie bus užtikrinti pasitenkinimą didelio pasišventimo.

Mes tikimės, kad galimybė paslaugų savo dozavimo reikalavimų.Istorija 1 Mūsų Gamykloje Nustatytas

mūsų gamykloje įkūrė nuo 2009 m. pradžios mūsų demestic pardavimo 2 Gerą Pardavimo Kinijoje

parduodame greitai mūsų Kinijos Rinkoje ir turi didelį reputaciją 3 Importas & Eksporto Departamento Nustatyta

mūsų importo ir eksporto departamento sukurti, mes pradėti mūsų tarptautinių pardavimų 4 Greitai Parduoti Laivą

mūsų eksportas metinių pardavimų suma pasieks 5,000,000 Sertifikatai

Kokybės Užtikrinimas

Apsaugoti Jūsų Mokėjimas,

Apsaugokite Savo Užsakymą Mūsų Privalumai

Aukštos Kokybės---- Kokybės Žaliavų, Pažangių Įrenginių, Baudos Procedūras.

Aukštas Produktyvumas

Greitas Pristatymas

Pirmaujanti Lygis R & D Skyrius

Patyrę Rinkodaros Vadybininkas

Profesionalūs Dizaino Departamentas

Priimti OEM & ODM

Puikus Aptarnavimas Po pardavimo, Mes Tarnauti Top 500

DUK F AQ 1. Gali nusipirkti mažas kiekis išbandyti?

Taip, žinoma, kainų, paaiškėjo, internete, įskaitant ir siuntimo išlaidas, bet yra wil maždaug 20-25 dienų į savo vietą.jei jums reikia greitai express, jūs galite susisiekti su manimi, mes užsikrėtė kaina su express bendrovės, tokios, kaip DHL, UPS, FEDEX,TNT. 2. Kai bus pristatyti po užsakymo

Mes paprastai padaryti pristatymas per 2 dienas, jei užsakymas didelis kiekis ar OEM elementus, tai užtruks ilgiau. 3. Kas yra MOQ?

Prekės Pavadinimas VMATIC
Tipas Detalės
Modelio Numeris VC-DLC-001

Panašūs produktai