Medicinos Namų ūkio Skaitmeninių Piršto Pulse Oximeter Kraujo Deguonies Įsotinimo Metrų Piršto SPO2 Stebėti Sveikatos Priežiūros

€2.17

-50%

€4.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kraujo prisotinimas deguonimi matuoklis, sveikatos, atveju oxymeter, paprasta piršto pulse oximeter, medicinos istrument, karščiavimas matuoklis, 5l deguonies, piršto spaudimo monitorius, deguonies matuoklis, stebėti vnt.

Savybės: Galiukų pulse oximeter paprasta kasdien tikrinti, gali būti naudojamas šeimose, socialinės globos įstaigose, bendruomenės paslaugų centrai ir pan.Skirtas matuoti kraujo deguonies soties ir impulso suaugusiųjų ar vaikų, ir jūs galite naudoti ją priemonė prieš arba po sporto.Tai tiksliai deguonies monitorius gali nustatyti savo SpO2 (kraujo deguonies prisotinimo lygis), širdies susitraukimų dažnio ir impulso stiprumas 8 sekundes ir rodyti jį lengvai didelis skaitmeninis LED ekranas.Lengva naudotis, atidarykite zondas, tada įdėkite pirštą į zondas, įjunkite oximeter, po kelių sekundžių matavimo rezultato galima skaityti tiesiai iš ekrano.Idealiai tinka alpinistų, slidininkų, motociklininkų, aviatoriams, arba visiems, kurie domisi matavimo SpO2 ir pulso norma, o juda.Savybės: Išlaikyti pusiausvyrą bandymo metu, nepurtykite aukštyn ir žemyn, nesinaudoja, energingai, ir nusiraminkite 1. Spalva: Juoda / Mėlyna 2. Medžiaga: ABS 3. Dydis: Apie 6x3.5x3.5cm. 4. Jis gali stebėti kraujo deguonies soties ir impulso parametrus.Ir yra impulsinis impulso schema ekranas. 5. Automatinio išjungimo funkcija, apie 8 sekundes, kai nėra signalo. 6. Naudoja dvi AAA tipo baterijos, mažas energijos suvartojimas. 7. Produktas yra lengvas, mažas dydis ir lengvai atlikti. 8. Lengva naudoti, vienas pagrindinių operacija.

Prašymas Pirštas
Elemento Tipas Oximetry
Prekės Pavadinimas Alextrasza
Kilmės sg

Panašūs produktai